Praktikus, ami bővíthető

Salgó polc
salgó polc kamrába ábra 1

Kezdhetjük azzal, hogy veszünk egy salgó polcot, mégpedig azért mert szükségünk van rá. Aztán ha kiderül, hogy mégis egy kicsivel több dolgot kellene elpakolni akkor vehetünk hozzá továbbiakat – kisebbeket és nagyobbakat -, vagy további polcokat is. Aztán, ha idővel ismét felmerülne, hogy bővítenénk a szekrénysort, akkor sem kell attól tartanunk, hogy már nem gyártják és nem kapunk belőle ugyanolyat.

Ha csak egy polcra van szükség

Előfordul olyan helyzet is, hogy nem szeretnénk, vagy nincs rá módunk, hogy egy újabb szekrényt vásároljunk, azonban egy vagy két polc is kényelmesen megoldhatja a problémánkat. A salgó polcrendszerek bármikor kényelmesen bővíthetőek további polc elemekkel azt követően is, hogy már megvásároltunk és berendeztünk egyet. Ha úgy adódik, csak veszünk egy újabb polcot és felszereljük – a csavarmentes típusok esetén ez pillanatok alatt, könnyedén megoldható. Rendkívül költséghatékony megoldás: nem kell lecserélnünk a már meglévő szekrényünket azért mert kinőttük és már kevés rajta a hely, csupán egy újabb polcot kell csatasorba állítanunk. Amit később ha nincs rá szükség kényelmesen el is távolíthatunk, vagy akár át is rendezhetjük, ha azt szeretnénk.

Gondoljanak csak bele: egy gyerekszobában folyamatosan egyre több a játék. A könyvespolcot is kinövik a könyvek, a kamrában is rendszeresen vannak teletömött polcok. A salgó polcrendszerek rendkívül nagy előnye, hogy olcsó, könnyen szerelhető, bármikor bővíthető, nagy teherbírású, és vidám színes dobozokkal, vagy néhány dizájn tárolóval kiegészítve bármilyen helyiségben könnyedén elhelyezhető.

 

Könnyen átalakítható

A lakások időnként bizony igénylik az átalakítást. Az okok sokfélék lehetnek; például összeköltözés, gyermek születése, vagy épp kirepülnek a gyerekek, irodahelyiséget kell kialakítani, szeretnénk egy gardrób helyiséget, stb.. A salgó polcok ilyenkor is remek segítséget jelentenek, hiszen pillanatok alatt szétszerelhetőek, és egy másik helyiségben kicsit másképp újra összeállíthatóak, vagy akár szétszerelés nélkül is átköltöztethetjük őket. Rengeteg hasznos és esztétikus kiegészítővel tehetjük az adott helyiség hangulatához, stílusához tökéletesen illeszkedővé.

 

Összegezve tehát az előnyöket

Nem kell egyszerre megvásárolnunk egy hatalmas polcot azért mert majd egyszer szükség lesz rá. Ráérünk akkor venni egy újabb elemet, vagy csak egy-egy polcot, amikor felmerül az igény. Olcsó és gyorsan szerelhető megoldás. Bármikor átalakíthatjuk, így mintha új bútort vettünk volna. Mindezek mellett még időtálló és strapabíró is.