Téliesítsük az otthonunkat

Csavarmentes salgó polc

Ősszel a természet is új ruhába öltözik, és ezzel mi sem vagyunk másként. Ilyenkor a kirándulások, séták mellett bizony elkezdődik a nyári ruhák, cipők elrakása, a nyáron használt kerti bútorok elpakolás. Persze mindig veszünk, kapunk új dolgokat, ezért az őszi rendrakásnál gyakran szembesülünk azzal, hogy ahonnan kivettük a dolgainkat, oda bizony vissza már nem férnek. Ilyenkor általában valami átmeneti megoldáshoz folyamodunk, ami aztán sokszor állandó is marad.

Tudjuk, hogy az őszi nagy pakolás nem a leghálásabb feladat, de ha mindennek megvan a maga helye, akkor gyorsabban és könyebben végezhetünk vele. A salgó polcrendszerek kiváló segítséget jelenthetnek ilyen helyzetekben, hiszen garázsban, kamrában, vagy akár a gardrób helyiségben is kialakíthatunk belőlük padlótól a plafonig olyan szekrénysorokat, ami temérdek holmi elhelyezésére ad lehetőséget, emellett átláthatóan és rendezetten helyezhetjük el dolgainkat, amivel a következő szezonban rengeteg időt és fölösleges bosszankodást takaríthatunk meg magunknak.

Átalakítás a saját igények szerint

Mivel a polcokat Ön a saját igényei szerint helyezheti el, így a hosszabb tárgyakat, mint például a kerti szerszámokat, takarító eszközöket kényelmesen akár állítva is tárolhatja, így azok nem dőlnek el, és hozzáférhetőek maradnak. Kisebb tárgyakat kampók segítségével fel is lógathatunk az oldalára, vagy választhat hozzá a kínálatunkból fiókot, sűllyesztett polcot, és abban helyezheti el azokat. A csavarmentes salgópolcok amellett, hogy kimondottan kedvező áron juthat hozzájuk, gyorsan és könnyedén összeállíthatóak, és szükség esetén bármikor bővíthetőek. Praktikus kiegészítőket is kínálunk termékeink mellé, így egy fogastartó rúd elhelyezésével, azokat a ruhákat is rendezetten tudja tárolni, amelyeket nem szívesen hajtogatna össze. Szükség esetén, oldallapot és hátlapot is illeszthet a polcrendszerekre, így azok zárt szekrénysorrá alakíthatóak.

Bárhol, bármikor

Amennyiben átmenetileg nem lenne szüksége annyi tárolóra, pillanatok alatt szét tudja szedni és kis helyen tárolhatja mindaddig, amíg ismét szüksége nem lesz rá. A kiváló rozsdamentes nemesacél alapanyagnak köszönhetően nem okoz gondot. Ha a helyiség ahol a polcrendszert felállítottuk nyirkos, hiszen akár szabadban is elhelyezhetőek, mivel ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak is. Így például a tavaszi kerti munkáknál nagy segítséget jelenthetnek.

A csavarmentes salgó polcrendszerek felhasználási területe rendkívül szerteágazó, így igazán csak a fantáziánk az ami határt szabhat.