Gyorsabb a munka, ha minden a helyén van

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

„Rendet kell tenni, rendnek kell lenni végre!” Énekelte Sarolta az István, a király című rockoperában. És milyen igaza volt. Azt viszont mi garantáljuk, hogy salgó polcrendszereinkkel ez könnyedén, fáradtság, és hosszas ráfordított idő nélkül is megvalósítható.

A jó szakember egyik ismérve, hogy mindig rendben vannak az eszközei. Egy családias otthon ismérve pedig, hogy rengeteg apróbb, nagyobb, hasznos vagy haszontalan de számunkra mégis fontos holmival van tele, kezdve a csavaroktól, a gyerekek rajzain át a konzervekig. Ezeknek a tárgyaknak az elhelyezése a legháziasabb embereknek is komoly fejtörést tud okozni. A dolgok könnyebb elhelyezése érdekében salgó polcainkhoz különböző méretű műanyag tárolókat kínálunk, amelyekből igény szerint felépíthető akár a saját egyedi raktárunk is.

Rend a lelke…

Mivel hamarosan újra itt vannak az ünnepek. Ez az időszak amellett, hogy az egyik legszebb része az évnek, az ajándékok megvásárlása, az ünnepi menü hozzávalóinak beszerzése miatt rettentő zsúfolt. Amikor ennek tetejébe még helyünk sincs ahová elrakhatnánk a beszerzett holmikat, vagy nem találjuk a jó előre megvett fahéj rudakat, vagy a karácsonyfa talpat, esetleg az eldugott ajandékokat, akkor úgy érezhetjük, hogy átcsapnak a fejünk felett a hullámok. Bosszantó, ha nincs meg a pótizzó a karácsonyi fény füzérbe, és emiatt (megint) újat kell venni. Ha a tavalyi ablakdíszek, amit gondosan elpakoltunk, egyszerűen eltűntek amikor nyáron átpakoltuk valahová mert kellett a hely, de hogy hová…

Viszont, ha minden kis apróság mindig a helyén van, és csak oda kell nyúlnunk érte a polcra, akkor nem járunk majd úgy, hogy utolsó pillanatban kell szaladgálnunk mákért, vagy narancsért. A vendégváráshoz és az ünnepekhez mindig hozzátartozik a takarítás rendrakás, sütés-főzés. Ha mindennek van kijelölt helye, és minden a helyén van, azzal rengeteg időt megspórolhatunk magunknak, amire ilyenkor mindenkinek szüksége van. Kevesebbet bosszankodunk, ami szintén nem elhanyagolható szempont. Könnyebben tudunk előre beszerezni minden hozzávalót, amire szükségünk lesz.

Az ajándékozások és vendégségek végeztével pedig gyakran szembesülünk azzal, hogy az új dolgoknak helyet kell teremteni valahogy.

Pakolás és tárolás

A könnyebb pakolás érdekében további kiegészítőket is biztosítunk, amelyekkel teljesebbé teheti salgó polcait. Elhelyezhet az  apróbb tárgyak tárolására további polcokat, így ugyanakkora helyen kétszer, vagy akár háromszor annyi tárgyat fog tudni rendezetten tárolni. Kínálatunkban azonban találhatóak kihúzható fiókok, ahová olyan dolgokat rakhat, amiket nem szeretne, hogy szem előtt legyenek, vagy süllyesztett polcok amellyek igazán hasznos segítséget nyújthatnak az egészen apró holmik elhelyezésében. Vessen véget annak, hogy egymás tetejére halmozza a dolgokat úgy, hogy azok teljesen átláthatatlanok lesznek. A halmozás másik nagy hátránya, hogy szinte törvényszerű, hogy mindig a legalsó dologra lesz éppen szükségünk, és ha azt megmozdítjuk természetesen borul minden. Nem kis bosszúságot és felesleges munkát okozva ezzel. Miután pillanatok alatt összeállította a kívánt méretű salgó polcát, soha többé nem kell a lakás különböző pontjain kis tárolókat elhelyeznie az apró dolgoknak, vagy azért, mert éppen nem talál helyet számukra, vagy azért mert nem is volt nekik soha. Nevezzen ki ezeknek egy fiókot, vagy dobozt és gyűjtse ott az összeset.

Természetesen a karácsonyi nagy bevásárlásban nem tudunk Önnek segíteni, de azt garantáljuk, hogy polcrendszereink kimagaslóan hosszú ideig segítségére lesznek abban, hogy szép és rendezett maradjon az otthona, és hogy mindig mindennek legyen megszokható, és kényelmesen elérhető helye.