Legolcsóbb polc: az ugp s1 polc

UGP

A legolcsóbb polcokat keresi raktárába, vagy otthonába (kamrájába vagy garázsába)? Melyik polc az, amely nem csak ár tekintetében jelenti az egyik legkedvezőbb megoldást, hanem funkcióit és szerkezetét vizsgálva is a lehető legtöbbet nyújtja a felhasználóknak? A salgó polcok, mint polc kategória már önmagukban is nagyon előnyösek, hiszen fémszerkezetük nem csak nem igényel semmilyen gondozást, hanem stabil és tartós marad évtizedeken át is. Bárminek a tárolására alkalmasak, hiszen egészen nagy teherbírásúak. A legolcsóbb polc, a csavarmentes UGP S1 polc azonban, mert ha ár-érték arányaiban nézzük végig a tároló polc lehetőségeket, akkor azt látjuk, hogy mindazt, amit a csavarmentes salgó polcok tudnak, azt semmilyen más polcrendszer nem tudja ma sem utánozni, sem utolérni.

Hogyan tud a legolcsóbb polc, a csavarmentes UGP S1 polc lenni?

legolcsobb-polc-csavarmentes-salgo-polc-ugps1A csavarmentes UGP S1 polcok horganyzott sendizmir anyagból készülnek, ami egy nagyon jó, tartós, magas színvonalú alapanyag, de tartalmaz újrahasznosított alapanyagokat is. Ez pedig anyagában 3 előnyt rejt: egyrészt árban kedvezőbbé teszi a csavarmentes salgó polcokat, másrészt biztosít egy tartósan kiváló minőséget, amit a TÜV és a CE is tanúsít, valamint a környezet számára sem jelent olyan nagy terhelést. A gyártási technológia, melynek során a legolcsóbb polc, a csavarmentes salgó polc készül: robottechnológia. Ez azt jelenti, hogy nagyüzemben, nagy volumenben, automatizált gyártósoron, nagyon szigorú minőségi követelmények és minőségirányítási rendszereknek megfelelve születnek meg a polcok. Ez teszi lehetővé azt, hogy a fajlagos gyártási költségek alacsonyak maradjanak, és így a kész, forgalomba hozott csavarmentes salgó polcok a piaci áraikban is kedvezőbbek lehessenek versenytársaiknál. Valamint ez teszi lehetővé azt is, hogy a csavarmentes salgó polcokra az UGP is 5 év garanciát vállaljon.

Milyen előnyei vannak a legolcsóbb polcoknak, a csavarmentes UGP S1 polcoknak?

  • A csavarmentes UGP S1 polcok jól terhelhetőek. Akár 145-640 kg/polc súlyt is elbírnak tartósan. Azért ilyen nagy a határ, mert széles a salgó polc-elemek méretválasztéka is, és a méreteik határozzák meg az elbírható súlyterhelést. Ezért fontos, hogy a választás előtt Ön is gondolja át alaposan, hogy mit és milyen méretben szeretne tárolni a salgó polcain!
  • A polcszintek állítható magasságúak, 33 mm-ként van erre lehetősége. Emiatt a polcok variábilisak és később is könnyedén igazíthatja a szinteket a rajtuk tárolt termékek, tárgyak méreteihez.
  • A legolcsóbb polcok, a csavarmentes salgó polcok, ugyanis előnyeiket az is fokozza, hogy tucatnyi speciális kiegészítő elem áll rendelkezésre hozzájuk, hogy speciális méretű és formájú tárgyakat, speciális módon, még kényelmesebben tárolhasson. Ismerje meg a kiegészítő-elemeket az UGP honlapján!
  • További nagy előnye az UGP S1 csavarmentes salgó polcoknak, hogy nagyon könnyedén összeszerelhetőek. Nem igényelnek sem eszközöket, sem extra szaktudást, hiszen csak egymásba kell akasztani az egyes elemeket. Mégis tartósak, stabilak, fixek, megbízhatóak.

A csavarmentes UGP S1 polcok az UGP budaörsi raktárában folyamatosan beszerezhetőek, mert népszerűségük miatt folyamatosan tartunk belőlük készletet minden méretben. Nyitvatartási időn belül Ön is kiválaszthatja és akár azonnal magával is viheti polcait, hogy még aznap felállítsa őket a kívánt helyen. Kérheti azonban kiszállításunkat is! Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül érkeznek a salgó polcok a megrendelésüktől számítva.

Ha a polcok ára a legfontosabb szempont:  A legolcsóbb polc, a csavarmentes salgó polc a polcpiacon.

Fontos a polcok ára, hiszen, amikor Ön keresi a megfelelő megoldást, az árat nem hagyhatja ki a szempontok közül. A csavarmentes UGP S1 polcok képesek hosszú távon is biztosítani a célt és funkciót, amire Ön kiválasztja azokat.


Tájékozódjon részletesen polcokról és a műanyag raklapokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!