8 ok, amiért az UGP S1 csavarmentes salgó polc az ideális választás

Csavarmentes salgó polc

Egyre inkább a csavarmentes salgó polc a nyerő választás, ha fémpolc vásárlásról van szó. Most megnézzük, mik az előnyei a hagyományos csavaros salgó polccal szemben.

1. Ár

A csavarmentes salgó polc egyik fő jellemzője, a kedvező ár-érték arány. Olcsóbb, mint a csavaros változat, így akár 15-45%-ot is megtakaríthat, ha ezt a polcot választja. Továbbá a nálunk megvásárolt csavarmentes polc az egyik legolcsóbb a magyar piacon.

A kedvező ár egyik fő oka, a sorolhatóság. Ez azt jelenti, hogy a „T” alakú oszlopok úgy vannak kialakítva, hogy mindkét oldalról csatlakoztathatók hozzá a polcok. Ez azt eredményezi, hogy ha két polcmezőt tesz egymás mellé, akkor középen nem szükséges dupla oszloppár, ugyanis ott egy közös oszlop lesz. Ezzel kevesebb oszlopot kell megvásárolnia, amivel pénzt takaríthat meg.

 

2. Gyors szerelés és átszerelés 

Mivel a csavarmentes polc elemei fém fülek segítségével csatlakoznak egymáshoz, így Önnek nem kell a több tucat csavar behajtására időt fordítania. Egyszerűen csak illessze egymáshoz a megfelelő elemeket egy gumikalapács segítségével, és már használhatja is. Fém fülek 3 cm-enként találhatóak az oszlopon, ennek köszönhetően igen egyszerű a polcszintek állíthatósága.

A polc szétszerelése legalább olyan egyszerű és gyors, mint az összerakása. Így ha nem megfelelő helyre kerültek a polcszintek, vagy egy másik helyiségbe vinné át a már megépített polcot, ezt könnyedén megteheti.

Az összeszereléshez alábbi elérhetőségeken talál segítséget:

 

3. Nagy teherbírás és strapabíróság  

A csavarmentes salgó polc nagy teherbírású, 145-650 kg-os igénybevételre lett tervezve.

A sokéves fejlesztésnek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy mivel nem csavarok tartják össze a polcot, így talán nem elég strapabíró. A speciális fém fülek találkozása egy masszív polcot eredményez.

 

4. Azonnal elvihető

A 100 tonna feletti raktárkészletünknek köszönhetően a csavarmentes salgó polc minden méretben budaörsi raktáráruházunkból azonnal elvihető. Önnek nem kell mást tennie, mint írásban, telefonon vagy személyesen megadnia a szükséges méreteket, és a kiválasztott polc akár azonnal az Öné lehet.

 

5. Országos kiszállítás rövid határidővel

Ha Önnek nincs lehetősége elszállítani a megvásárolt polcot, mi kiszállítjuk Önnek 1-3 munkanapos határidővel az ország egész területére. A kiszállítás részleteiért vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

6. Horganyzott és festett kivitel

A raktárkészleten lévő csavarmentes polcok horganyzott, fémszínű kivitelben kaphatóak. Ez könnyen és gyorsan tisztítható, rozsdamentes és nem sérülékeny. Hosszabb határidővel fehér színű csavarmentes polc is elérhető.

7. 5 év garancia

A csavarmentes salgó polcot 5 év garanciával és a legszigorúbb európai TÜV és CE minősítéssel adjuk. Tekintse meg a minősítéseket és gyártói nyilatkozatoket

8. Kiegészítők

Számos kiegészítő választható a csavarmentes salgó polchoz, mint például gumiabroncs-tároló, polcelválasztó, fiók, ruhaakasztó, stb. Ezen kiegészítők beépítése utólag is lehetséges, miután Ön már megépítette csavarmentes salgó polcát.

 

Reméljük, tudtunk segíteni a választásban a csavarmentes polc előnyeinek bemutatásával. Ha többet szeretne megtudni, látogasson el az UGP S1 csavarmentes salgó polc oldalára.