Tökéletes helykihasználás

Csavarmentes salgó polc, Csavaros salgó polc, Salgó polc

Egyedi méret

Ha sok kisebb nagyobb dolognak kell helyet találnunk, vagy kicsi a hely ahová pakolhatunk, esetleg mindkettő együtt, akkor szükség van az olyan praktikus megoldásokra amelyek minden apró helyet kihasználnak. Salgó polcaink erre a problémára is megoldást jelentenek, még akkor is, ha egyedi méretre lenne szüksége. Ha megtaláltuk a helyet, amit a dolgaink tárolására szánunk, akkor azt használjuk is ki maximálisan, hogy a lehető legtöbb dolognak tudjuk helyet biztosítani. Mivel senki sem szeretne egy raktárban élni, vagy dolgozni, ezért az arra kijelölt helyet érdemes minél jobban kihasználni. A tervezésben online polckalkulátorunk segítségére lehet Önnek, ahol csupán négy adat megadása után megtudhatja, hogy az adott konstrukció mennyibe kerülne és milyen elemekből állna, csavaros és csavarmentes megoldás esetén.

Bővíthető polcok

Azoknak a szekrényeknek, ahol rögzített a polcok magassága, az a rendkívül nagy hátránya, hogy sok esetben a két polc között nagy, üres, kihasználatlan terület marad. Az általunk kínált salgópolcok esetében Ön annyi polcot helyez el, és egymástól olyan távolságokra, ahogy azt az igényei megkívánják, sőt egy-egy polc akár utólag is beilleszthető szükség esetén. Elhelyezhet fiókokat, sűllyesztett polcokat, vagy műanyag tárolókat is amik tovább növelik a rendezettséget és a könnyebb átláthatóságot. A csavarmentes polcrendszerek esetén a polcok utólagos behelyezése, vagy kiszedése pillanatok alatt kényelmesen elvégezhető.

Bútorozzon padlótól plafonig

Így a ritkán használt holmik olyan magasságba kerülhetnek, ahol nincsenek nap mint nap szem előtt, vagy útban, viszont amikor kellenek, akkor szükség szerint hozzáférhetőek. Abban az esetben, ha olyan tároló dobozokat használna, amelyek nem átláthatóak, megkönnyítheti a későbbi keresgélést azzal, ha a dobozokat megjelöli aszerint, hogy mit tartalmaznak. Természetesen a legegyszerűbb, ha ráírjuk a dobozokra, hogy mit helyeztünk el bennük, de ez nem minden helyzetben segítség, hiszen nem biztos, hogy ha magasra helyeztük, akkor is el tudjuk majd olvasni. Javasoljuk, hogy az elhelyezett dolgok szerint jelöljük a dobozokat. A karácsonyi díszek dobozára ragaszthatunk egy filc karányonyfát, a gyerekruhákra egy kis zoknit, konyhai eszközökre egy kiskanalat. Mutatós, jól látható megoldás, és rögtön tudjuk majd, hogy melyik dobozhoz nyúljunk.