UGP

Csavarmentes salgó polc bemutatása

Ha salgó polc, akkor csavarmentes! Vevőink a vásárlásukkal teszik le voksukat a csavarmentes salgó polc mellett, szakértőink pedig azzal, hogy a legtöbb esetben a csavarmentes polcot választják, amikor azt vizsgálják, hogy az adott körülmények között melyik polctípus az ideális megoldás. De mi ez a trend, miért ilyen népszerű a salgó polc csavarmentes, akasztós változata? A csavarmentes salgó polc bemutatása után nem lesz kérdéses a válasz.

Csavarmentes salgó polc bemutatása

A legfeltűnőbb különbség a csavaros salgó polchoz képest az, hogy a csavarmentes salgó polc összeszerelése nem igényel hosszas csavarozgatást. Csak egymásba kell akasztani az egyes elemeket, ami nem kíván több technikai készséget, mint egy egyszerűbb LEGO-játék.

A salgó polc polcrendszere

A polcrendszer megbízhatóságát, stabilitását viszont ez egyáltalán nem befolyásolja. A polc két-két oszlopát pálcák kötik össze, ezáltal a két oszlop keretté áll össze, amely jóval teherbíróbb. Az oszlopokon 33 mm-enkét kis kiemelkedések vannak, amelyekre ráakasztható a polcpanel, azaz körülbelül 3 centis pontossággal állíthatjuk be a polcok magasságát, igazodva a polcon tárolandó termékek magasságához. Ha kisebb vagy nagyobb áruhoz szeretnénk igazítani a polcot, egy percbe se kerül, hogy áthelyezzük a polcpanelt. Kérjük, tekintse meg videóinkat erről, hogy a csavarmentes salgó polc bemutatása könnyebben elképzelhető legyen!

A csavarmentes salgó polc titka

A csavarmentes salgó polcok kiváló minőségű acélját részben újrahasznosított alapanyagból állítják elő. Ez a környezetkímélő eljárás teszi lehetővé, hogy a salgó polc alacsony árfekvésben maradjon. Csökkenti a költségeket a gyártás módja is, mivel a csavarmentes salgó polc robottechnológiával készül automatizált gyártósoron, nagy mennyiségben. Szigorú kritériumok szabályozzák a legyártott áru milyenségét, a tartósan kiváló minőséget a TÜV és CE is tanúsítja. Emiatt vállunk mi, az UGP is 5 év garanciát a csavarmentes salgópolcokra.

Alapanyaga és kialakítása miatt a csavarmentes salgó polc jól terhelhető, egy polcelem a méretétől függően akár 145-645 kg súlyt is elbír. A csavarmentes salgó polc ugyanis még egy fontos szempontból eltér a hagyományos csavaros salgó polctól. A polc elől és hátul polctartó gerendából áll, amelyeknek teljes hosszában egy nút van kialakítva felül. Ebben a nútban helyezkedik el maga a polclap. Emiatt a terhelést a polcpanel és polctartó gerenda együtt veszik át, nemcsak a polcpanelre nehezedik.

A csavarmentes salgó polc bemutatása után valószínűleg nem meglepő, hogy a csavarmentes UGP S1 salgópolcok igen népszerűek. Ezért minden méretből folyamatosan van raktárkészletünk budaörsi telephelyünkön. Nyitvatartási időben a munkatársaink segítenek, hogy a csavarmentes salgó polc bemutatása után Ön személyesen kiválaszthassa és akár azonnal magával is vihesse a polcait. De természetesen kiszállítást is kérhet! Budapestre 24-48 órán belül, vidékre 24-72 órán belül vállalunk szállítást. Ha szükséges, az összeszerelésről is gondoskodunk a helyszínen, technikus kollégáink több éves tapasztalattal bírnak. Ha pedig online szeretné intézni a vásárlást, honlapunkon talál egy kalkulátort, amelynek segítségével kiszámíthatja, hogy az adott helyre milyen méretű polcelemekből érdemes építkeznie.


Tájékozódjon részletesen fém polcokról és a csavarnélküli salgó polcról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja!

Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek!

Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!

Ajánlott bejegyzések