Egy spájz is lehet korszerű? – Igen!

Csavarmentes salgó polc

Spájz, kamra – polcrendszerek kreatívan és egyszerűen

Egy kis spájz történelem

A spájz létezése hatalmas fegyvertény az otthoni tárolásban. Legyen akár szekrény méretű vagy fél szobányi, hatékonyan tehermentesíti a konyhaszekrényeket és a hűtőt.
Nagyanyáink korában nemigen jutott senkinek az eszébe, hogy a konyhaszekrényben élelmet tartson. Legfeljebb a kenyeres láda volt mindig kéznél és talán pár lekvár a kredenc tetején.
A házgyári lakásokba már nem terveztek kamrákat, a mirelit általánossá válása, a konzervipar új termékei arra ösztönözték a háziasszonyokat, hogy félkész, kész élelmiszereket vásároljanak a napi főzéshez. Ezzel – úgy gondolták -, hogy feleslegessé tették a spájzot.
Még ma is sok családi ház tervrajzából hiányzik az éléskamra, de olyat még senki sem látott, hogy ha a spájz tartozéka egy háznak vagy lakásnak, az üresen álljon. Na, ugye, hogy kell az!

Ha van spájzunk, használjuk ki okosan!

A spájz legyen hűvös, jól szellőztethető, amit elég telerakni polcokkal – gondolhatnánk.
Valóban, a polc a legkézenfekvőbb tárolási rendszer, kihasználja a teret függőlegesen is, polcosztásai rugalmasan alakíthatók igény szerint.
De miért elégedjünk meg ennyivel? Ha már a lakás többi helyiségében lépést tartunk a korral, a technikával, a divattal, figyelembe veszünk környezettudatossági tényezőket is, akkor a kamrában miért ne tehetnénk ugyanezt?

Az UGP S1 polcokkal felfrissítheti a spájzot, miközben több szempontból is korszerűbbé teszi.

Jó helykihasználás csavarmentes salgó polcokkal

Az UGP S1 polcok méretválasztéka lehetővé teszi a legjobb helykihasználást. Az UGP S1 polcegységek különböző hosszakban, mélységekben és magasságban kaphatók. Kollégáink készségesen segítenek a helyiség pontos méreteinek ismeretében. Az Ön igénye és munkatársaink javaslatai alapján a lehető legideálisabb kamra berendezést alakíthatja ki.

Könnyű össze- és szétszerelhetőség

Az UGP S1 polcok csavarmentes kötései könnyítik a gyors és könnyű szerelhetőséget, ugyanakkor a maximális stabilitást. Mindenképpen kövesse a szerelési és rögzítési javaslatokat, hogy az UGP S1 polcok a legnagyobb biztonság mellett szolgálhassák Önt.

Salgó polc szerelési útmutató

Segítségül csavaros és csavarmentes salgó polc szerelési útmutatónkat weboldalunkon mindig megtalálja. Online elérhető mindenki számára. Így könnyedén megtervezheti  kreatív és rendet tartó spájz polcrendszerét.

A könnyű szerelhetőség nemcsak az össze-, hanem a szétszerelésnél is nagy segítség. Ugye mindenki előtt ismerős a spájzfestést megelőző kipakolás réme? Az UGP S1 polcok gyorsan, csavarhúzó nélkül szétszerelhetők és csavarokat sem kell őrizgetnünk az újra összeszerelésig.

Kreatív polc kialakítások

Az UGP S1 polcokhoz választhat acél vagy perforált kemény műanyag polclapokat. Utóbbiak élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek. A változatos polcmélység és a polcosztások rugalmassága lehetővé teszi, hogy a nagy fazéktól a fűszeres üvegcséken át az ömlesztett zöldség- és gyümölcsáruig mindent hozzáférhetően helyezhessünk el.

Különféle kiegészítőkkel, illetve speciális polckialakításokkal szabhatja testre a polcrendszert: acélfiókok, polcosztók, mélyített polcok osztókkal, műanyag dobozok, ládák.

Környezettudatosság – polcainkkal mi erre is ügyelünk

Az UGP S1 polcok anyaga Sendzimir horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamú és rendeltetésszerű használat esetén 5 év teljes körű garanciával rendelkezik.  Anyaga újrahasznosítható.

Vásároljon online, megbízható webáruházunkból. Szakértő tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére telefonon és online!