Csavarmentes salgó polc a ruhák, kabátok tárolására

Csavarmentes salgó polc

Ruhát, kabátot szeretne polcokon tárolni? Ha lehet úgy, hogy könnyen hozzájuk férhessen, áttekinthető rendszerben láthassa készletét?

csavarmentes salgó polc üzletberendezés ábra 7Ruházati üzletéhez vagy otthoni gardróbjához keresi a polcos megoldást? Biztosan jó alaposan átgondolta már szempontjait arra, milyen célokra, milyen méretű termékeket szeretne tárolni és mekkora a helység, ahol a polcokat felállítja. Akár hajtogatni, akár vállfákon függesztve is tervezi a tárolást, a csavarmentes salgópolcok megkönnyítik a dolgát. A gardróbok, ruharaktárak, ruhatárolók számára  korszerű, gyorsan felépíthető és nem utolsó sorban költséghatékony megoldást jelentenek a csavarmentes salgópolcok (UGP S1 polcok). A csavarmentes salgópolcok legfőbb előnyei gyors összeszerelhetőségükön túl (raktárról is beszerezhetőek akár azonnal is tőlünk) a nagy stabilitásuk, a 160-640 kg-t is elbíró polcterhelhetőségük, a minőségi garanciák (TÜV, CE) mellett az is, hogy tucatnyi kiegészítő elemmel fokozható a komfortosságuk. Ebben az esetben például az UGP salgó polcrendszerek kiegészítői között keresse a ruhaakasztó-fogadó tartó elemet! Ez egy speciális elem, amit a polcelembe kell betennie. Erre kerül rá a ruhaakasztó-fogadó elem, amire könnyedén felakaszthatja a vállfákat. A ruhák így akár több sorban és szinten, egymás mellett és alatt is kényelmesen és áttekinthetően tárolhatók. Fontos arra figyelnie, hogy a salgó polcok mélységét helyesen válassza ki! Mivel a kabátok, ruhák vállfák segítségével függeni fognak, így azok vállszélességét érdemes alapul vennie! A leggyakrabban az 500 vagy 600 mm mélységű polckereteket használják erre a célra. Azokat a ruhákat pedig, melyeket nem függeszteni szeretne, hanem hajtogatva polcokra fektetni, szintén polc-kiegészítőkkel tárolhatja nagyon kényelmesen és hatékonyan. A polcok kialakítása ugyanis készülhet fém polcpanellel vagy műanyag polcpanellel egyaránt. Ez utóbbiak könnyebben tisztán tarthatók, könnyebben moshatók – és bár ez ízlés kérdése – adott esetben esztétikusabbak is, hiszen ezek színesek.

Miért jó megoldás Önnek a csavarmentes salgó polc a ruhák, kabátok tárolására?

 1. csavarmentes salgó polc otthon ábra 2Csavarmentes salgó polcok fő elemei raktárról azonnal elérhetőek. Nem kell napokat várnia a polcokra! Ha az igény most születik meg Önben, ne habozzon, keresse fel raktárunkat és építse fel salgó polcait gardróbjában, ruhatárolójában vagy ruhaüzlete esetén annak raktáraiban is akár.
 2. Polcszintek 33 mm-enként szabadon állíthatók az Ön igényei és a tárolt termékek méretei szerint. Ezzel kalkulálva Önnek teljes választási szabadsága van a polcrendszer kialakításában. Azokat a ruhákat, melyeket gyakrabban vesz elő, tartsa elérhetőbb magasságokban, melyeket idényjelleggel, azokat emelje fentebbi polcokra!
 3. Csavarmentes salgó polcok könnyen és gyorsan szerelhetőek: csupán néhány perc elegendő ahhoz, hogy összeállítsa a polcait, de kérheti szakembereink segítségét is. Nem igényelnek műszaki szakértést.
 4. A csavarmentes UGP salgó polcok nagy teherbírásúak. Akár 130-640 kg/polc terhelést is elbírnak. Rendkívül stabilak.
 5. Sendzimir horganyzott kivitelben készülnek
 6. UGP S1 salgó polcaink TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek. Minőségük garantált és magas színvonalú.
 7. UGP a csavarmentes polcokra tartós, 5 éves garanciát vállal.
 8. A csavarmentes salgó polcok fix és mobil polcrendszerhez is alkalmasak.
 9. A kiszállításukat is kérheti. Ez esetben: Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül érkezünk a csavarmentes salgó polcokkal.

Fontos ugyanis, hogy figyelembe vegyük a csavarmentes salgópolcból gardrób, ruhatároló kapcsán:

 1. ruhatároló helyisége, vagy gardróbja méreteit – az optimális helykihasználás miatt.
 2. az Ön igényeit, a termékek jellegét, méreteit, súlyát
 3. valamint azt is, hogy Ön milyen gyakran kívánja a salgópolcokon a termékeket mozgatni, feltenni, levenni.

Tájékozódjon részletesen a csavarmentes salgó polcokról.

A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP S1 csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek!