Csavarmentes salgó polcok raktárba

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

csavarmentes salgó polc raktárba ábra 24Itt az ideje, hogy a raktárat bepolcozza? Vagy bővíteni szeretné a tárolókapacitást? Esetleg növekszik cége, üzlete és szükségszerű, hogy több áru, több termék kapjon helyet a raktárában is? Ha ez így van, gratulálunk Önnek! Örömmel segítjük Önt, hogy még eredményesebb lehessen! A polcokat illetően pedig készséggel ajánljuk Önnek erre a célra az UGP S1 csavarmentes salgó polcait, polcrendszereit. Milyen termékeket szeretne tárolni a raktárban? Mekkorák azok, milyen súlyt nyomnak? Gyakran kell hozzájuk nyúlnia, könnyen hozzáférhetőnek kell lennie a polcoknak és a rajta lévő termékeknek? Apró darabárut, dobozokat, ömlesztett termékeket, vagy méretesebb árut kell raktáron tartania? Mekkora a raktár mérete, melybe a salgó polcokat tervezi? Ezek a kérdések segítik a megfelelő kiválasztást, mert az UGP S1 salgó polcok rendkívül széles felhasználásra képesek ideális megoldást nyújtani. Ráadásul tucatnyi kiegészítőik segítségével ezek a csavarmentes salgó polcrendszerek egészen sokoldalú felhasználásra is alkalmasak.  Amiatt pedig, hogy korszerű csavarmentes salgó polcokról van szó, Ön számos más előnyüket is kihasználhatja.

Miért válassza a csavarmentes salgó pocokat raktárba?

Raktárában előbb-utóbb minden talpalatnyi hely számítani fog. Valahogy sosem elég a hely – olyan ez, mint egy női táska: bármekkorát választ is a nő, az biztos, hogy egy idő után telepakolja. Ezért fontos, hogy a salgó polcokat a raktárba is tervezzük meg! Mi hová fog kerülni, mi hol lesz jobban átlátható, mihez nem kell naponta többször bejutni, mi az, amit pedig sűrűn mozgatni kell. Milyen magasságba kerüljenek a polcok, hol legyenek az osztások, és milyen mélyek legyenek a polcok? Megannyi kérdés, és szempont, melyekre még a kiválasztás előtt gondolnia érdemes! A polc legyen stabil, strapabíró, mozdítható, átszerelhető, tartós, és jól terhelhető.

Az UGP S1 csavarmentes salgó polcok raktárba mindezt tudják, sőt, ezen felül még:

 • csavarmentes salgó polc raktárba ábra 23Csavarmentes salgó polcok olcsóbbak, mint a csavaros salgó polcok. Ráadásul esztétikusabbak és korszerűbbek is.
 • Egyszerűen szerelhetőek, néhány perc alatt összeállíthatóak. Nem kell csavarozni, nem kell műszaki érzék hozzájuk. Nő-vásárlóink is mindig örömmel tájékoztatnak arról, hogy könnyen boldogultak az összeszereléssel. Ha azonban Ön mégis segítségünket kéri a salgó polcok összeszerelésében, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
 • Csavarmentes salgó polcok teherbírása nagy (130-640 kg/polc). A polcok szélessége és mélysége is több méretből választható, így képesek vagyunk „finomhangolásra” a funkciók, célok és a salgó polcok összeállítása között.
 •  Polcszintek szabadon állíthatók (33 cm-nként, és polconként maximum 15 másodperc időráfordítással. Így polcait Ön is kedvére „szabhatja” a tárolt termékek méreteihez illeszkedően.
 •  Kiválasztott UGP S1 csavarmentes salgó polcok akár azonnal elvihetőek budaörsi üzletünkből. Ha Önnek ma kell berendeznie raktárát egy hirtelen érkező nagyobb szállítmány miatt, vagy szimplán azért, mert Ön nem akar várakozni, akkor csak látogasson el hozzánk, válasszon, és még ma magával is viheti a salgó polcait!
 • 5 év garanciát kap a csavarmentes salgó polcokra az UGP jóvoltából.
 • Állandó raktárkészletünkről később is bármikor bővíthető az állványa
 • Polcok a legszigorúbb TÜV minősítéssel rendelkeznek, így minőségük és színvonaluk garantált.
 • Európai termék, nem kínai. Megbízható, strapabíró, tartós!

A csavarmentes salgó polcok raktárba számokban:

 • Teherbírásuk: nagy (150 kg/polc-tól)
 • Polcszint állíthatósága: 33 mm-enként
 • Garancia: 5 év
 • Felület: sendzimír horganyzott
 • Kiszállítás Budapestre: 24-48 órán belül
 • Kiszállítás vidékre: 24-72 órán belül
 • Szerelés: egyeztetést követő tudunk árat adni adott feladatra.

 Tájékozódjon részletesen a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP S1 csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek!