Akciós salgó polc

UGP

Cégünk hozzásegíti Önt ahhoz, hogy akár az otthoni, akár céges tárgyait rendben tartsa. Termékeink megbízható minőségű, hosszú élettartamú, strapabíró polcrendszerek. Két típust tudunk a figyelmükbe ajánlani: a csavaros salgó polcok at és a csavarmentes salgó polcokat. Angliában jelentek meg először a csavaros salgó polcok, lecserélve ezzel a fapolcokat, melyek nem bizonyultak elég erősnek és sok ápolást igényeltek. A stabilitásuknak köszönhető, hogy igen hamar híre ment a salgó polcok kitűnő adottságainak. Praktikus, szinte bármit tárolhat rajtuk, stabilak, festést és különleges ápolást nem igényelnek, egyszerűen tisztántarthatóak, igen nagy méret választékban rendelhetőek, élettartamuk évtizedekben mérhető. Ezáltal, áttekinthető rendet tarthat otthonában, garázsában vagy cégénél.

Most rendeljen tőlünk akciós salgó polcokat!

Az alapelemek a salgó polcok oszlopai, a lábak. Ezek L alakú fém rudak, és különböző méretekben kaphatóak: 1981, 2438 és 3048 mm; melyek a polcok magasságát adják. Ezekhez illesztjük csavarokkal a polctálcákat – melyek ugyanúgy különböző méretekben választhatóak. A salgó polcok teherbírása 50-160 kg közötti a mérettől függően. Az Ön igényeinek megfelelő polcot ajánlunk, méretben, teherbírásban. Furatok jelzik az a polctálcákon, hogy hol kell a csavaroknak illeszkedniük. A salgó polcoknak nagyobb teherbírást is biztosítanak a háromszög alakú sarokelemek. A furataiknak megfelelően, ezeket minden esetben oda kell illeszteni a polctálcák és az oszlopok közé. Szintén hozzátartozik még a salgó polcokhoz a polcok lába, valamint a salgó polccsavarok, amik a rögzítést biztosítják.

Csavaros salgó polcok összeszerelése

A csavaros salgó polcok összeszerelése pofon egyszerű és nagyon könnyű, nem jelent kihívást még azoknak sem, akik egyébként nem rendelkeznek kimagasló műszaki érzékkel. Csavaros salgó állványok összeszerelési lehetőségei a következők:

  • alapmezős szerelésű salgó állványok: vannak olyan salgó polcok, melyeknél minden polc mezőben vagy egységben 4 db salgó profil (oszlop, láb) tartja a polcokat. Ez az alapmezős salgó polc kialakítás javasolt akkor, ha 150 kg/polc vagy annál nagyobb terhelésre van szükség.
  • Kiegészítő vagy fűzött mezős szerelésű salgó állványok: ezek olyan salgó polcok, melyek szerelésénél az első mező alapmezős szerelésű, a további mezők csatlakoztatása azonban csak két oszloppal történik. Az állványoknak a teherbírása az UGP honlapon található terhelhetőségi táblázatban megadott érték max. 50 %-a.

Továbbfejlesztés: csavarmentes salgó polc

Továbbfejlesztették ezt a remek találmányt és nemsokára a csavarmentes változatot is a piacra dobták. A csavarmentes akciós salgó polcok nemcsak jobbak, de az áraik is kedvezőbbek. A csavarmentes UGP S1 akciós salgó polcok folyamatosan beszerezhetők a budaörsi raktárunkból, mert ez a fajta olyan népszerű, hogy az árukészletet, folyamatos utánrendeléssel pótoljuk. Ha Önnek most azonnal szüksége van egy csavarmentes salgó polcra, akkor nyitvatartási időben kiválaszthatja és magával is viheti a salgó polc elemeket! A csavarmentes akciós salgó polcok egyszerűbben összeszerelhetjük a csavarosoknál. Hiszen ezekhez sem eszközök, sem szaktudás nem kell. A salgó polc elemei ráakasztással egymásba szerelhetőek.

A csavarmentes salgó polcok teherbírása, akár 145-640 kg/polcterhelést is elbírnak, eldeformálódás nélkül. A polcok 33 mm-ként állíthatóak, így kedvünk szerint variálhatóak az Ön igényei és a tárolt tárgyak méretei szerint.Az UGP 5 év garanciát is vállal a csavarmentes akciós salgó polcokra, míg a csavaros polcokra csak 1 évet.  A csavarmentes salgó polcok anyaga sendizmir, horganyzott, mely kiváló kvalitást jelent. A salgó polcok gyártása nagyon szigorú minőségi követelmények szerint történik.

A salgó polcokat rendelheti házhoz is. A kiszállítás Budapestre: 24-48 órán belül, míg vidékre: 24-72 órán belül történik.


Tájékozódjon polc ajánlatkérésről és a raklapos polcrendszerekről. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!