UGP S1 polc áruház

UGP

UGP: Az egyik legnagyobb salgó polc áruház Magyarországon. Ön feltehetően nem véletlenszerűen szörfölt az interneten, hanem célzottan keresgélt a salgó polc témájában, amikor az UGP honlapjára bukkant. Akár így történt, akár véletlenül került ide, jó helyen jár, mivel az UGP az egyik vezető fémpolc áruház az országban, termékeink közül is kiemelkedik az UGP S1 csavarmentes salgó polc. Kérjük, fedezze fel a honlapon elérhető információkat és a szolgáltatásokat is, például a polc tervezőt.

A UGP S1 polcok egyre népszerűbbek

A salgó polcok népszerűsége a polctípus múltszázadi megjelenése óta töretlen, mivel teherbírásban, variálhatóságban, könnyű kezelhetőségben és ár-érték arányban nincs polcrendszer, amely felvehetné vele a versenyt. Mindegy, hogy egy üzlethelyiségbe, pincébe, raktárba vagy kamrába kell tárolóalkalmatosság, a salgó polccal könnyen beépítheti és optimálisan kihasználhatja a rendelkezésére álló teret. Sőt, az elmúlt évtizedben nemcsak a munka- vagy tárolóhelyiségekben, de a lakásokban is megjelent az a stílus, amely díszítőelemként is létjogosultságot ad a salgó polcnak. A loftokat, félloftokat, vagy belmagasságtól függetlenül az otthoni irodákat gyakran rendezik be indusztriál stílusban. De mit is takar ez az idegenül hangzó kifejezés? Az ebben a stílusban berendezett helyiségek az ipari épületek forma- és színvilágát idézik. Hatalmas nyílászárók, a megszokottól eltérő arányok, nyersnek, befejezetlennek tűnő anyaghasználat és praktikus egyszerűség jellemzik. A fém, a beton, a tégla és a fa mellett nagy szerepet kap a fény is ebben a stílusban, mivel az ilyen helyiségeknek általában nagy előnye, hogy levegősebbek és világosabbak a kis lakásoknál – és valljuk be, nem is árt, ha a „gyári” stílus olykor szinte durva elemeit bőkezű fényhasználat teszi légiesebbé vagy melegebb hatásúvá. A fémes színű, letisztult formavilágú és ipari asszociációkat keltő salgópolc az ilyen jellegű lakberendezési játékban jól átgondolt helyet kaphat. Megjelenhet például térelválasztóként; változatos szerkezeti formákban összeszerelt, meglepő beosztású, teljes falat borító elemként; világítótesteket vagy akár vadul burjánzó növényzetet is helyezhetünk rá, mivel nem kényes a vízre. Akár az átfestésén is elgondolkodhatunk. Az azonban bizonyos, hogy lakóhelyiségben érdemes oldani a salgópolc fegyelmezett hatását valamilyen eltérő anyaggal: mintás szőnyegekkel, lágyabb textíliákkal, szőrrel, bőrrel.

Salgó polc áruház Budaörsön és online

Online és személyesen egyaránt vásárolhat nálunk salgó polcot, és kollégáink segítségét is igénybe veheti mindkét úton. A honlapunkon található polc kalkulátor segítségével Ön is felmérheti, hogy csavaros vagy csavarmentes salgó polcra van-e inkább szüksége, és milyen elemeket érdemes megvásárolnia. Azonban mielőtt döntene, kérjük, egyeztessen egy munkatársunkkal is (e-mailben vagy a budaörsi áruház felkeresésével), mivel a terhelhetőség, az anyagi lehetőségek és általában a speciális kívánalmak sokszor szakértő tervezést igényelnek. Oldalunkon árlistát is talál, minden egyes alkatrészre és méretváltozatra lebontva. A budaörsi salgó polc áruház hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken hosszabb nyitva tartással, 8-tól 18 óráig várja Önt a 2040 Budaörs, Gyár u. 2. cím alatt. Telephelyünk egyszerre bemutatóterem és raktáráruház, azaz a kiválasztott terméket jó eséllyel rögtön haza is viheti (a népszerűbb, csavarmentes polcból bőségesebb kínálatot tartunk raktáron, hogy mindig elérhető legyen). De természetesen kérhet házhoz szállítást is. Valamint rendelhet online is, ahogy kérésére árajánlatot is összeállítunk Önnek.


Tájékozódjon részletesen videóinkból és a karos állványokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!