Csavarmentes salgó polc

Csavarmentes salgó polcok teherbírása

Vajon mennyire terhelhető a csavarmentes salgó polca? Meg fog lepődni: szinte bármit rátehet, a stabilitása tartósan megmarad!

csavarmentes salgó polc raktárba ábra 20Sokakban még mindig él az a tévhit, hogy a csavaros salgó polc a legerősebb és a csavarmentes salgó polc vagy akasztós polc biztosan gyengébb, kisebb teherbírással kevésbé stabilan. Valamiért ez magához a „csavarhoz” társul. Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy az, amit csavarok tartanak össze, azok biztosan szétszedhetetlenek, tartósak, erősek, stabilak. Ez egy általános tévhit. Megmutatjuk, miért: A csavarmentes salgó polcokat (UGP S1 polc) olyan modern gyártási procedúrával gyártják és olyan sok innovatív elem kap szerepet a gyártást megelőző tervezési folyamat során, hogy a csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) lényegesen nagyobb teherbírású, mint elődje a csavaros polc. Példaként egy oszloppár alapesetben is 1500 kg teherbírású, de igény esetén akár 4800 kg/oszloppár (azaz polckeret) teherbírású polc is rendelhető. A csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) kialakítása is merőben más már, mint a csavaros változaté. A polc két fő elemből áll: polctartó gerendából és polcpanelből. Így a polcot érő terhelés a polctartó gerendán keresztül adódik át a csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc)  keretre. A csavarmentes salgó polcok (UGP S1 polc) teherbírása igen széles tartományban elérhető attól függően, Önnek milyen tárolási igényei vannak. A 130 kg/polc-200 kg/polc terhelésig raktárról elérhető készlettel rendelkezünk, de rendelésre és egyedi igényre akár 640 kg/polc teherbírású polcot tudunk biztosítani.

Csavarmentes salgó polcok teherbírása: Gondolja át alaposan, hogy mit szeretne a salgó polcai tárolni. A jövőben várható-e raktárbűvölése, vagy elképzelhető-e, hogy még súlyosabb áruval terhelné a salgó polcait, mert munkatársaink ennek függvényében segítik az Ön választását!

Mekkora a csavarmentes salgó polcok teherbírása?

  1. csavarmentes salgó polc raktárba ábra 10Csavarmentes salgó polcok nem csak modernebbek, stabilabbak és nagyobb teherbírásúak korábbi csavaros elődeiknél, hanem még áruk is kedvezőbb.
  2. Most van szüksége a salgó polcokra? A csavarmentes salgó polcok fő elemei raktárról azonnal elérhetőek. Ha az igény most születik meg Önben, ne habozzon, keresse fel raktárunkat, és még ma felépítheti salgó polcait gardróbjában, ruhatárolójában vagy üzlete, üzeme esetén annak raktáraiban.
  3. Polcszintek 33 mm-enként szabadon állíthatók az Ön igényei és a tárolt termékek méretei szerint. Ezzel kalkulálva Önnek teljes választási szabadsága van a polcrendszer kialakításában. Azokat a termékeket, melyeket gyakrabban vesz elő, tartsa elérhetőbb magasságokban, melyeket idényjelleggel, azokat emelje fentebbi polcokra!
  4. Csavarmentes salgó polcok könnyen és gyorsan szerelhetőek: csupán néhány perc elegendő ahhoz, hogy összeállítsa a polcait, de kérheti szakembereink segítségét is. A polcok felállítása nem igényel műszaki szaktudást, és még igazából szerszámokat sem.
  5. Csavarmentes UGP S1 salgó polcok nagy teherbírásúak. Akár 130-640 kg/polc terhelést is elbírnak. Rendkívül stabilak. A terhelhetőséget illetően forduljon egyedi igényeivel is kollégáinkhoz!
  6. Csavarmentes salgó polcok endzimir horganyzott kivitelben készülnek.
  7. S1 salgó polcaink TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek. Minőségük garantált és magas színvonalú.
  8. Csavarmentes polcokra tartós, 5 éves garanciát vállal.
  9. Kiszállítás Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül történik.

Tájékozódjon részletesen a gumiabroncs-tároló kiegészítőről és a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra – gumiabroncsok tárolásához is! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!

Ajánlott bejegyzések