Csavaros salgó polc vagy csavarmentes salgó polc, melyiket válasszam?

Csavarmentes salgó polc, Csavaros salgó polc, Salgó polc

Salgó polcot keres, de nem ismeri eléggé a lehetőségeit? Tájékozódni szeretne? Segítünk felmérni, összehasonlítani az elérhető 2 típust, a csavaros salgó polcokat és a csavarmentes salgó polcokat.

Az emberekben él az az elképzelés, hogy amit csavarok tartanak össze, az biztosan stabil, az biztosan fix, az tartósabb, strapabíróbb, mint, amiben nincsenek csavarok. Igaz, azt is hozzápárosítják azonban ehhez, hogy a csavarozott dolgokat nehezebb is variálni, hiszen szétszedni, újra csavarozni idő- és munkaigényes. A valóság azonban épp az ellenkezője ennek. A korábban teret hódító csavaros salgó polcokról mára szinte elmondható, hogy kimennek a „divatból”. Helyüket a csavarmentes salgó polcok váltják fel. Ezek modernebbek, korszerűbben, talán még esztétikusabbak és – ami valójában nem is meglepő – tartósabbak, stabilabbak, jobban terhelhetőek is. Csavarmentes salgó polcok ugyanis olyan eljárással készülnek – a gyártásuk során – mely biztosítja ezt a tartósságot és stabilitást. Az alapanyaguk is más, mint öregebb testvéreiknek. A hasonlóságuk így többnyire csak első ránézésre tűnik erőteljesnek. Amikor már alaposabban tájékozódik az ember a 2 féle salgó polcról, akkor már látja a lényeges különbségeket. Csavarmentes salgó polcok legnagyobb előnyei a csavaros salgó polcokkal szemben nem csak a jobb terhelhetőségük, hanem a könnyű összeszerelhetőségük és a variálhatóságuk is. Csavarmentes salgó polcokat ugyanis néhány perc alatt, szinte expressz gyorsasággal bárki összeszerelheti. Nem igényel sem szaktudást, sem szerszámokat ez a művelet. A variálhatóságuk pedig nagyon változatos. Attól függően, hogy Ön mit és milyen méretben szeretne tárolni a polcokon, sok verzió áll rendelkezésére mozgatható elemekkel, sőt, egy tucatnyi kiegészítővel, ami speciális tárolási lehetőségek sorát vonultatja fel.

Csavaros és csavarmentes salgó polcok összehasonlítása

Hagyományos csavaros salgó polc

 • Rendelkezésre állás: Csavaros salgó polcokat nem tudjuk azonnal, raktárról biztosítani. A megrendelésüktől számított 3-7 munkanapon belül bocsáthatók rendelkezésre.
 • Teherbírás: Csavaros salgó polcok kis és közepes teherbírásúak: kb: 50-120 kg súly tárolására alkalmasak
 • Polcszint állíthatósága: Lehetőség van a polcszintek állítására 45 mm-enként.
 • Garancia: 1 év
 • Felület: horganyzott vagy festett
 • Kiszállítás: Budapestre: 3-10 munkanap, vidékre: 3-10 munkanap

Csavarmentes polc (UGP S1 polc)

 • Rendelkezésre állás: Csavarmentes UGP S1 salgó polcok készleten vannak, így akár ma is elviheti, amit szeretne.
 • Teherbírás: Csavarmentes salgó polcok teherbírása nagy, akár 145-640 kg/polc terhelést is kényelmesen és tartósan elbírnak.
 • Polcszint állíthatósága: 33 mm-enként
 • Garancia: 5 év
 • Felület: sendzimír horganyzott
 • Kiszállítás Budapestre: 24-48 órán belül, kiszállítás vidékre: 24-72 órán belül

Az összeszerelést illetően egyeztetést követően tudunk konkrét árat adni Önnek.

Csavarmentes salgó polcok variálhatóságát tucatnyi kiegészítő elemünk biztosítja. Legyen az autógumi, élelmiszer vagy ruházat, a csavarmentes salgó polcaiban meg fogja találni az ideális kombinálciókat! Fontos még az árról beszélni! Csavarmentes salgó polcok a többi versenyképesebb jellemzőjük mellett még olcsóbbak is csavaros társaiknál. Csavarmentes salgó polcok így lényegesen költséghatékonyabb, kényelmesebb és tartósabb megoldást jelentenek a csavaros polcoknál.Most már csak Önön múlik, hogy milyen helyiségbe, milyen méretekkel, milyen termék vagy áru tárolására keresi a lehető legjobb variációkat!


Tájékozódjon részletesen a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!