Csavarmentes salgó polcok állíthatósága

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Bepolcozná tárolóhelységét, garázsát, raktárát, de fontos, hogy a későbbiek során variálható maradjon a polcrendszere?

Ha hosszú távú megoldásokban gondolkozik a tárolást, és polcozást illetően, akkor valóban fontos szempont lehet, hogy a polcok időközben is állíthatóak legyenek. Valójában ahol ez az igény és szempont felmerül, ott egészen biztosan növekedés, fejlődés, pozitív változások várhatók. Ha ez az Ön üzlete, akkor termékválasztéka bővülésére számít, ha pedig magáncélra keresi az állítható salgó polcokat, akkor talán a család bővülését tervezik a közelebbi jövőben, esetleg a vagyona gyarapszik. Mindegy, egy biztos: Ön a gyarapodást választja. Lehet, hogy a jövőben más termékek is itt kerülnek tárolásra, és ha így van, akkor nem szerencsés, ha Önnek kötött formájú polcrendszere van.

UGP S1 Csavarmentes salgó polcok állíthatósága ezt az igényt is ideálisan kiszolgálják

Már az a tény is nagy könnyebbség a salgó polcok felállításánál, hogy nincsen szükség csavarokra, és az a másik tény: hogy a polcok állíthatóak, szintén a kényelmet szolgálják. Hogyan állíthatóak a csavarmentes salgó polcok polcai? A csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) állíthatósága a polc egyik leghasznosabb jellemzője. Sokan azt gondolják (tévesen), hogy a csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) nem állítható vagy csak nehezen. A csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc) az oszlopán a 33 mm-enként található perforáció függvényében szabadon állítható. Ennek a kis osztásnak köszönhetően szinte bármilyen termék tárolása megoldható a csavarmentes salgó (UGP S1 polc) polcon, polcrendszeren. Ha Ön úgy dönt, hogy mától magasabb termékeket tárol a salgópolcon, akkor néhány percen belül átállíthatja a polc magasságát, és így igazodhat a termékeihez. A hatékony helykihasználás egy folyamatosan fejlődő üzletben, otthonban, családi házban vagy vállalkozás raktárában kulcskérdés.

Miért jó megoldás Önnek a csavarmentes salgó polc?

  1. Most van szüksége a salgó polcokra? A csavarmentes salgó polcok fő elemecsavarmentes salgó polc raktárba ábra 9i raktárról azonnal elérhetőek. Nem kell napokat várnia a polcokra! Ha az igény most születik meg Önben, ne habozzon, keresse fel raktárunkat, vigye is magával a polcrendszer elemeit és expressz gyorsasággal még ma felépítheti salgó polcait gardróbjában, ruhatárolójában vagy ruhaüzlete esetén annak raktáraiban.
  2. Polcszintek 33 mm-enként szabadon állíthatók az Ön igényei és a tárolt termékek méretei szerint. Ezzel kalkulálva Önnek teljes választási szabadsága van a polcrendszer kialakításában. Azokat a termékeket, melyeket gyakrabban vesz elő, tartsa elérhetőbb magasságokban, melyeket idényjelleggel, azokat emelje fentebbi polcokra!
  3. Csavarmentes salgó polcok könnyen és gyorsan szerelhetőek: csupán néhány perc elegendő ahhoz, hogy összeállítsa a polcait, de kérheti szakembereink segítségét is. A polcok felállítása nem igényel műszaki szaktudást, és még igazából szerszámokat sem.
  4. A csavarmentes UGP S1 salgó polcok nagy teherbírásúak. Akár 130-640 kg/polc terhelést is elbírnak. Rendkívül stabilak.
  5. Sendzimir horganyzott kivitelben készülnek.
  6. UGP S1 salgó polcaink TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek. Minőségük garantált és magas színvonalú.
  7.  UGP a csavarmentes polcokra tartós, 5 éves garanciát vállal.
  8.  Kérheti, hogy szállítsuk ki Önhöz megrendeléseit. Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül érkezünk a csavarmentes salgó polcokkal.

Tájékozódjon részletesen a gumiabroncs-tároló kiegészítőről és a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra – gumiabroncsok tárolásához is! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!