UGP S1 csavarmentes polc

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc, UGP

Hogyan lehet egy salgó polc csavarok nélküli? Mi tartja össze akkor, ha nincsenek benne csavarok? Hogyan lehet így stabil, és vajon mekkora terhet lehet rápakolni?

Amikor a salgó polcok megjelentek és ismertté váltak, akkor még a csavaros típusaik léteztek. Időközben azonban egy másik gyártó jóvoltából megszülettek ezek a könnyedebb változatok, melyek mégis sok szempontból előnyösebbek. Ezek a UGP S1 csavarmentes polcok. Nem csavarokkal, hanem akasztásos módon rögzíthetők egymáshoz az elemek. Az összeszerelésük így értelemszerűen gyorsabb és praktikusabb is, mint ha csavarjaik lennének.

Az UGP S1 csavarmentes polcai modernebbek, trendibbek, melyek nem igényelnek sem műszaki szakértelmet, sem szerszámokat. Ennek ellenére, mégis nagyon tartós, fix, stabil polcokról van szó, sőt, terhelhetőségük is nagyobb, mint a korábbi csavaros típusoknak. A csavarmentes polcok teherbírása nagy, akár 145-640 kg/polc terhelést is kényelmesen és tartósan elbírnak. A polcok méretei és polc oszlopok is többféle méretben választhatóak attól függően, hogy Ön mit és milyen méretben szeretne tárolni a polcain. Csavarmentes UGP S1 polcok polcainak magassága is állítható, 33 mm-ként lehet emelni azokat, így Ön a szükségletei szerint variálhatja a polcokat. Ezek a polcok nem igényelnek ápolást, könnyen tisztíthatóak, és nagy előnyük, hogy szép, áttekinthető rendet és könnyű hozzáférhetőséget biztosítanak a holmiknak, melyeket rájuk pakol. Az UGP S1 polcok magas minőségi követelmények szerint többféle nemzetközi előírás szabályainak is megfelelve készülnek egy speciális és innovatív gyártási technológia révén. Az UGP is 5 év garanciát vállal az UGP S1 csavarmentes polcokra.

Mik a jellemzői UGP S1 csavarmentes polcoknak?

  • Csavarmentes UGP S1 polcok készleten vannak, így ha sürgősen szeretné polcaival megnövelni a tárolási kapacitását otthonában, vagy üzletében, raktárában vagy cégében, akkor már ma fel is állíthatja a helyére a salgó polcokat.
  • Salgó polc csavarok nélküli módozatán szinte bármit tárolhat. Alkalmasak akár autógumik, felnik, vagy ruházat, élelmiszer, darabáruk… stb tárolására is. Sőt, ezekhez tucatnyi polc kiegészítő közül is választhat olyat, amellyel a tárolás még kényelmesebbé válik.
  • Salgó polc csavarok nélküli felülete sendzimír horganyzott. Ez egy tartós és esztétikus kivitelt jelent.
  • A kiszállítást is kérheti tőlünk, akkor Budapestre: 24-48 órán belül, míg vidékre: 24-72 órán belül érkeznek az UGP S1 csavarmentes polc
  • Az összeszerelést illetően egyeztetést követően tudunk árat adni Önnek.

UGP S1 csavarmentes polc: az árak kérdése csak jó hír lehet

Az UGP S1 modellek ára a sok hasznosságuk ellenére még kedvezőbb is, mint a csavaros salgó polcoké. Az ár-érték arányukat figyelembe véve, ezek a salgó polcok kifejezetten előnyös választást jelentenek. Bizonyos tárolási célok tekintetében akár a legjobb polcozási lehetőségként is említhetjük a csavarok nélküli salgó polcokat.


Tájékozódjon részletesen a salgó polcok amihez nem kell csavarról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!