Tavaszi megújulás a lakásban

Csavarmentes salgó polc

Itt a tavasz, ideje rendszerezni, rendet tenni!

Ahogy jön a jó idő, egyre szívesebben nyitunk ablakot, engedjük be a napfényt, a friss levegőt – és látjuk meg, hogy mennyi tennivalónk lesz a tavaszi nagytakarítással.

Ne hagyjuk, hogy elvegye a kedvünket a sok tennivaló! Haladjunk kisebb lépésekben, álljunk meg pihenni, nehogy nélkülünk szaladjon el a tavasz. A pakolásban a legmegfelelőbb társunk egy nagyteherbírású salgó polc.

 

Vegyünk egy mély levegőt! 

Ahogy nekünk is, úgy a lakásunknak is szüksége van a tavaszi fellélegzésre. Hatékonyan takarítani csak rendben lehet. Kezdjük hát a nagytakarítást szanálással, vegyünk egy nagy levegőt és váljunk meg minden felesleges, elromlott, használhatatlan dologtól.

A kevesebb tárgy máris szellősebbnek mutatja a teret.

A megmaradt szükséges tárgyainkat, kedvelt holminkat rendszerezzük és pakoljuk el szem elöl.

Elraknám, de hová?

Tárgyainkat rendszerezés után könnyebb elrakni és utána könnyebb megtalálni. Ugye senkinek se jutna eszébe a spájzba tenni a könyveit? Szüntessük meg a „vegyes lerakatokat”, ahol azokat a dolgokat gyűjtjük, amiknek nem találtunk eddig helyet.

A fő polcos tárolóhelyek a lakásban a kamra, a gardrób és a garázs. Kertes házaknál akadhatnak nagyobb kinti kamrák, nyári konyhák is, ahol szintén a polcos tárolást részesítjük előnyben.

Ezeknek a helyiségeknek a bepolcozásában nagy segítséget nyújt az UGP S1 polcrendszer.

UGP S1 polcrendszer a megoldás!

 Az UGP S1 csavarmentes salgó polcok nagy méretválasztékban kaphatók, ezért jó helykihasználással rendezhetjük be vele helyiségeinket.  A polcok anyaga Sendzimir horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamú és rendeltetésszerű használat esetén 5 év teljes körű garanciával rendelkezik. Anyaga újrahasznosítható.

A polcokat könnyű tisztán tartani, nem igényelnek különös ápolást.

Egyszerű összeszerelhetőségének köszönhetően magunk is beállíthatjuk a helyére. A szerelésnél feltétlenül tartsuk be az útmutatót és a rögzítési utasításokat!

Kollégáink készséggel segítenek, a helyiség adatainak ismeretében praktikus tanácsokat adnak a legoptimálisabb helykihasználásra.

 

UGP S1 polc – A kreatív rendszer

Az acélszerkezethez választhatunk acél vagy műanyag polcokat és egyéb kiegészítőket is. Így polcrendszerünk rugalmasan alkalmazkodik a funkciójához.

A műanyag polcokat használhatjuk a spájzban, de ruhatárolásra is ideális a perforált, vagyis szellőző polclapok miatt.

Műanyag dobozok és ládák nagy méret- és színválasztékban állnak rendelkezésre.

Akasztós ruhatárolásra ruhaakasztó rudat is szerelhetünk polcrendszerünkbe.

A polcosztókkal ellátott mélyített polcok az ömlesztett áru tárolásában jelentenek praktikus megoldást.

 Vásároljon online, megbízható webáruházunkból. Szakértő tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére telefonon és online!