Csavarmentes salgó polcok kiegészítői

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc
Fehér csavarmentes salgó polc

Az innovatív csavarmentes salgó polcok (UGP S1 polcok) tucatnyi funkcionális kiegészítővel rendelkeznek, melyek egytől egyig azt szolgálják, hogy Ön kényelmesebben tárolhassa tárgyait, termékeit rajtuk, illetve könnyebben hozzáférhessen azokhoz. A csavarmentes salgó polcok már egyébként is korszerűbbek korábbi csavaros fémpolc társaiknál.

Csavarmentes salgó polcok:

  1. nagy teherbírásúak: 130 kg / polc terheléstől akár 640 kg/ polc terhelést is bírnak
  2. könnyen és gyors összeszerelhetők (csupán néhány percet vesz igénybe egymásba illeszteni a polc elemeket, melyek csavarozás nélkül is maximálisan stabilak)
  3. polcaik variábilisak mélységüket és magasságukat illetően.
  4. csavarmentes salgó polcok raktárról azonnal elvihetők.
  5. Fix és mobil polcrendszerekhez is alkalmazhatóak.
  6. Budapestre 24-48, vidékre 24-72 órán belül szállíthatók.
  7. TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek,
  8. az UGP 5 év műszaki garanciát vállal a csavarmentes salgó polcokra

A fenti előnyökön felül további előnyük, hogy több, mint egy tucat kiegészítőt is rendelhet hozzájuk! A csavarmentes salgó polcok kiegészítői mind egy-egy kényelmi funkciót szolgálnak! Ismerje meg ezeket egyenként!

Az alábbi videó segíti a könnyebb tájékozódást:

Csavarmentes salgó polcok egyes kiegészítői és funkcióik:

Címketartó elem

Valamilyen azonosítóval el kell látnia termékeit a salgó polcokon, hogy keresés nélkül is egyértelmű legyen, melyik polc, mit rejt? A címketartó elem erre szolgál. A polctartó gerendára rögzül két kis fül segítségével. Mérete 120×50 mm. A benne elhelyezhető címke is hozzátartozik, ennek mérete: 110×40 mm.


Gumiabroncs tároló

A szakemberek azt mondják, hogy a gumiabroncsokat (gumit felnivel vagy csak a gumit) állítva célszerű tárolni. Valójában így helytakarékosabb is. Az UGP S1 polcrendszer segítségével a gumiabroncs kiegészítővel pedig ez természetesen meg is oldható. A gumiabroncsokhoz 400 mm mély polckeretet válasszon, abba 2 db polctartó gerenda (1 pár) szükséges. Az 1200 mm hosszú polctartó gerenda páron 4 db gumiabroncs kényelmesen és stabilan elfér. Ha több garnitúra tárolását tervezi, akkor számoljon – a polc magasságát tekintve – fél méteres magasságokat minden újabb polctartó gerenda számára!

Felni tároló

Ha autófelniket szeretne tárolni a csavarmentes salgó polcain, akkor a gumiabroncs tárolók analógiájának megfelelően kalkulálhat, de itt keskenyebb, 320 mm széles polcokat válasszon! Ez esetben a felnik közvetlenül a polctartó gerenda-párokba kerülnek, állítva elhelyezésre. A gerenda-párok hosszát a felnik mérete és tömege alapján kell kiválasztani. Munkatársaink segítenek Önnek ebben.

Kihúzható fiókok

Meglévő UGP salgó polcaiba is beépíthet fiókokat, melyek 2 féle verzióban, de nagyon korszerű, variálható és kreatív megoldásokkal segítik Önt. A fiókok magassága lehet 65 mm vagy 165 mm. Mélységük szintén többféle lehet 400, 500 és 600 mm. A legnagyobb előnyük, hogy a fiók sínszerkezetének köszönhetően 100%-ig kihúzhatóak. Ezen kívül a fiókokat azok belső oldalain 50 mm-enként lehetősége van tovább szeparálni, így egy-egy fiókban többféle terméket is tárolhat.

Mélyített polcok kisebb termékeknek

Amennyiben a terméket nagyobb mennyiségben, de látható módon kell elhelyeznie, ám azok nagy eséllyel lecsúsznának a sima polclapról, akkor a megoldást a mélyített konténer alkalmazása jelentheti. A konténer elemnek 300 mm-es szélességben érhetőek el így azok 900, 1200, 1500 és 1800 mm-es polc szélességben telepíthetőek. Egy konténer elem teherbírása 30 kg.

Ruhaakasztó-fogadó elem

Ha ruhafogason lógó ruhákat vagy kabátot szeretné tárolni az UGP salgó polcokon, akkor válassza a csavarmentes salgó polcok kiegészítői közül a ruhaakasztó fogadóelemet. A polc mélységét illetően a kabátok vállszélességével számoljon! Ez leggyakrabban: 500 vagy 600 mm.

Polcosztók

Bizonyos termékek szükségessé teszik polcon belüli szeparáló elem használatát. Az UGP S1 salgó polcrendszerében erre többféle lehetősége is kínálkozik: 100 mm vagy 200 mm magas egyenes elválasztó elemek, trapéz elválasztó elemek, valamint 100 mm vagy 200 mm magas egyenes elválasztó elemek elöl és hátul is zárt tartólappal, és ezek trapéz változatai szintén elől és hátul zárt tartólappal. Kérheti a polcszintek közötti teljes magasságú elválasztó elemet is.

Csavarmentes salgó polcok kiegészítői a hosszú termékek tárolására az UGP salgó polcokon

A hosszú termékei (mint pl: rudak, csövek) tárolását speciális vízszintes csőelem használatával kényelmesen megoldhatja. A salgó polc rendszerében egy hátsó tartógerendára, egy U alakú lemezre hegesztett csőelem segítségével több szinten is elválaszthatjuk a tárolandó termékeket.

Műanyag polcpanelek élelmiszeripari termékekhez és hűtőházakba

Kis tömegű termékekre kialakítva, kék vagy sárga színben kérheti műanyag polcpaneljeinket az UGP salgó polcokhoz. A műanyag polcpanelek 30 kg / polc teherbírásúak, könnyen lemoshatóak, tisztíthatóak. Anyaguk polipropilén. Mélységük: 320, 400 és 500 mm.

Fa polcpanel fogadó elem

A csavarmentes polc polctartó gerendái közé egy speciális L alakú elem segítségével fa polcpanel is telepíthető. Az L alakú elem a polctartó gerenda nútjába illeszkedik és a gerenda belső falán támaszkodik meg. Két helyen furat található rajta, melyen a fa polcpanel rögzíthető a rendszerbe. A javasolt fa polc vastagsága 12-18 mm.

Üvegpolc fogadóelem

A polctartó gerendákra egy speciális gumi-műanyag keverék elem segítségével üveg polc is telepíthető.

Oldalfal, hátfal és ajtó

Ha céljai és igényei megkövetelik, akkor a salgo állványához acél horganyzott oldalfal és hátfal is telepíthető. Szükség esetén zárható szürke festett ajtó is szerelhető az UGP polcrendszerre. Az ajtó 900, 1200 és 1500 mm széles polcokra 2,0 és 2,5 m-es magasságú változatokban kétszárnyú nyíló és toló változatban rendelhető.

Öntartó galériás állványrendszer

Az UGP salgó polcrendszert a műszaki jellemzői alkalmassá teszik padló +1 szintes és padló +2 szintes öntartó galériás polcrendszer telepítésére is. Ez azt jelenti, hogy magas kialakítású polcrendszert építünk, ami megtartja a polcokat és a magasabb szint járófelületét is.

Csavarmentes salgó polcok kiegészítő elemekről részletes leírás. Tudjon meg mindent a csavarmentes salgó polcokról.

A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!