Miért jobbak a csavarmentes salgó polcok a csavarosnál?

Csavarmentes salgó polc, Csavaros salgó polc, Salgó polc

Első hallásra nehéz elképzelni, hogyan lehet stabilabb és tartósabb egy fém állvány, amiben nincsenek csavarok annál, amit csavarok fognak össze. Ez már „régimódi” aggodalom. Ma már a korszerűség párosul azzal az igénnyel is, hogy a salgó polc könnyen összeállítható legyen! Ha Önnek nagy teherbírású, gyorsan összeszerelhető, innovatív és azonnal (raktárról is) elérhető polcra van szüksége, akkor a csavarmentes UGP S1 csavarmentes polc tökéletes megoldást jelent. (Gyakran előfordul, hogy nő vásárlóink sikerélményükről számolnak be a salgó polc összeszerelése kapcsán. Ez ugyanis még avatatlan kezeknek is csupán néhány percet vesz igénybe!) A csavarmentes salgó polcok teherbírása és esztétikuma pedig szintén lekörözi a csavaros polcokét.

9 előny, ami az UGP csavarmentes salgó polcokat kiemeli a többi polcmegoldás közül

csavarmentes salgó polc üzletberendezés ábra 14

 1. Salgó polcok fő elemei raktárról azonnal elérhetőek – így ha még ma szeretné bepolcozni garázsát, kamráját, pincéjét, raktárát, esetleg üzletét, erre is van lehetősége! A hirtelen, gyors döntések azonnali megvalósításához az UGP csavarmentes salgó polcai abszolút jó eszközt jelentenek.
 2. Polcszintek 33 mm-enként szabadon állíthatók: Ön dönti el, hogy milyen magasak legyenek a polcai, és ezt bármikor változtathatja is attól függően, mit szeretne tárolni a salgó polcokon, és mennyi a helykapacitása a helységben egyébként.
 3. Könnyű és gyors szerelhetőség: néhány perc elegendő ahhoz, hogy összeállítsa a polcait, de ha segítséget szeretne, az UGP munkatársai készséggel állnak ebben is rendelkezésére.
 4. csavarmentes UGP salgó polcok nagy teherbírásúak. Akár 130-640 kg/polc terhelést is elbírnak. Rendkívül stabilak.
 5. Sendzimir horganyzott kivitelben készülnek (az élelmiszer és a gyógyszeripar számára is alkalmasak)
 6. A salgó polcaink TÜV és CE minősítéssel rendelkeznek. Minőségük garantált és magas színvonalat képvisel.
 7. Az UGP a csavarmentes polcokra 5 év garanciát vállal.
 8. Csavarmentes salgó polcok fix és mobil polcrendszerhez is alkalmasak.
 9. A kiszállításuk is gyors: Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül megérkeznek.

Milyen elemekből állnak az UGP S1 csavarmentes salgó polcok?

csavarmentes salgó polc üzletberendezés ábra 11A fémpolcok mindössze két alkatrészből állnak, ezek: a keret és a polc. (…és nincsenek csavarok, amelyek nyújtanák és bonyolítanák az összeszerelési időt)

A salgó állványok keretei: A salgó polcok kereteit (oszlopait) az a 2 db oszlop jelenti, amelyek összekötő pálcákkal és talpakkal kapcsolódnak egymáshoz. Ez adja a salgó polc függőleges tengelyeit. A polc oszlopait összekötő merevítő pálcák adják a polcok mélységeit A csavarmentes állványok polcai így 320 mm mélységtől több fokozaton át akár 800 mm mélységig is felépíthetők megfelelő stabilitásukat megtartva. (A polcok lehetséges mélységei mm-ben: 320, 400, 500, 600, 700 vagy 800 mm). Keretek magassága – vagyis magának a csavarmentes UGP polcnak a magassága – is többféle lehet: a 2000 mm-től kezdve, a 2500 mm-át a 3000 mm-ig. (Amennyiben Önnek ettől nagyobb magasságra van szüksége: mondjuk: 3000-9000 mm-ig, keresse kollégánkat, mert többféle megoldás is kivitelezhető. például: a galériás csavarmentes polcok erre az igényre is kiváló megoldást nyújtanak.)

Az állványok polcai: A polcok valójában: polcpanelek, melyek egy-egy polctartó gerendára kerülnek. A polcok szélessége lehet: 600mm-től, 900, 1200, 1500 mm is.

Pontosabban szeretné látni, hogy az egyes méretvariációkhoz mekkora teherbírás tartozik?

csavarmentes salgó polc raktárba ábra 23A méretvariációkat a PDF-ben találja! Tudjon meg mindent a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja!

Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek, mert figyelembe veszik

 1. helyiség méreteit – és ehhez alakítják a polcok mélységét és szélességét, a polcok és keretek számát, a keretek magasságát… Nem lesz felesleges elem, és kellően stabil salgó polca lesz!
 2.  a polcokon tárolandó termékeket, tárgyakat, azok súlyát, formáját, méreteit. Így természetesen a legkényelmesebb megoldást teremtik meg a termékek le és felrakását illetően is.
 3.  figyelembe veszik azt is, hogy Ön milyen gyakran szeretne hozzáférni a polcain tárolt tárgyakhoz…
 4.  és természetesen azt is, hogy Ön a lehető legjobb ár-érték arányban jusson hozzá a salgó polcaihoz.

Mindezt, akár 1 napon belül is megteremtheti! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!