Csavarmentes salgó polc jelentése

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Szeretné bepolcozni raktárát, garázsát, kamráját vagy üzletét? Vagy, ahogyan ma egyre divatosabb és egyre gyakoribb: egyszerű designt akar lakásában és szekrények helyett salgó polcokban gondolkodik?

Ha így van, jó, ha alaposan tájékozódik a lehetőségeiről és megismeri a legdivatosabb és legnépszerűbb megoldásokat: csavarmentes salgó polcokat.

Mit jelent az, hogy „csavarmentes salgó polc”?

A korábbi, régebbi salgó polcok még csavarosak voltak. Velük ellentétben azonban a mai salgó polcok már csavarok nélkül is kellőképpen stabilak és tartósak. Olyan gyártási eljárással készülnek, mely lehetővé teszi mindezt. Csavarmentes salgó polcok jól terhelhetőek, és rendkívül jól variálhatóak a tárolandó áru mérete, jellege és súlya függvényében. Ráadásul tucatnyi kiegészítő elemük ezt még inkább fokozza, így a polcrendszer felépítésének szinte végtelen variánsa létezhet az Ön céljaihoz és az elvárt funkcióhoz mérten. Az, hogy milyen saját polcrendszert alakít Ön ki üzletében, raktárában vagy garázsában, az Ön céljain és tárolni vágyott termékein múlik.

Milyen jellemzői vannak a csavarmentes UGP S1 salgó polcoknak?

Csavarmentes UGP S1 salgó polcok készleten vannak, így akár ma is elviheti, amit szeretne. Döntse el akár most, hogy ilyen salgó polcokat szeretne, és akár néhány órán belül már fel is állíthatja a polcrendszerét a saját irodájában, garázsában, raktárában, üzletében. Könnyen összeszerelhetőek: csavarmentes UGP S1 salgó polcok nem igényelnek műszaki jártasságot, vagy különösebb szerszám használatot. Csavarok nélkül összeillesztve az elemeket, rövid idő alatt felépítheti a teljes rendszerét. Csavarmentes salgó polcok teherbírása nagy, akár 145-640 kg/polc terhelést is kényelmesen és tartósan elbírnak. Csavarmentes salgó polcokon szinte bármit tárolhat. Alkalmasak akár autógumik, felnik, vagy ruházat, élelmiszer, darabáruk… stb tárolására is. A kiegészítő elemeik – tucatnyi ilyen van – abban segítenek, hogy egy-egy áruhoz vagy termékhez illő tárolási funkciót még kényelmesebbé, még könnyebbé tegyék. Csavarmentes salgó polcok polcmagassága állítható. Ön 33 mm-ként változtathatja a polcok elhelyezését. UGP garanciát is vállal a csavarmentes salgó polcokra. Garancia ideje: 5 év. Csavarmentes UGP polcok felülete sendzimír horganyzott. Ez egy tartós és esztétikus kivitelt jelent. Kiszállítás Budapestre: 24-48 órán belül, míg vidékre: 24-72 órán belül történik. Az összeszerelést illetően egyeztetést követően tudunk árat adni Önnek.

Fontos még az árról beszélni! A csavarmentes UGP S1 salgó polcok a többi versenyképesebb jellemzőjük mellett még olcsóbbak is csavaros társaiknál, vagy más típusoknál. 

Fontos, hogy a csavarmentes salgó polc ajánlatkérésre eldöntse:

  1. Mit szeretne tárolni a polcokon? Milyen magas, milyen méretű, és milyen tömegű az áru, ami egy-egy polcon helyet kap majd.
  2. Milyen helységbe keresi a salgó polcait: garázsba, raktárba, üzletbe, lakásba? Milyenek ennek a helységnek a méretei?
  3. Milyen tárolási szokásokkal fogja elővenni a tárolt árut, termékeket: gyakorta kell majd a polcokról előhúzni egy-egy terméket? Vagy amit egyszer a polcra tett, az akár évekig is ott kell, hogy maradjon?

Tájékozódjon részletesen a UGP S1ről. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!