Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Csavarmentes salgó polc a legjobb áron

Salgó polcot keres? Szeretne átláthatóbb tárolással teret nyerni raktárában, garázsában vagy üzletében?

A csavarmentes salgó polcok könnyű, gyors és strapabíró, tartós megoldást jelentenek ehhez. Számos előnyük között a kedvező áraik is szerepelnek. Talán a salgó polcok a legkedvezőbbek a polcozási lehetőségek közül az áraikat tekintve. Persze, minden az Ön igényeitől függ!

 • Ha Ön garázsba, pincébe, raktárba, padlásra, üzembe, vagy irattárba, esetleg gardróbba keres polc lehetőségeket, akkor mindenképp érdemes alaposabban fontolóra vennie a salgó polcokat. Sőt, ma már a lakások modern designjának is részévé váltak ezek a polcok.
 • A polcokon bármit tárolhat, mert a csavarmentes salgó polcok jól terhelhetőek, ráadásul állítható a polcmagasságuk (33 mm-enként), és akár egyedi termékek, áruk speciális tárolásához is adnak extra kiegészítőket, melyek fokozzák a kényelmet.
 • A csavarmentes salgó polcoknak az összeszerelése sem jelent gondot. Nem igényel műszaki szakértelmet és szerszámokat. Mindössze pár perc szükséges ahhoz, hogy Ön felállítsa a polcokat és megteremtse rajtuk a tárolási lehetőségeket.

Ha a polcok ára a legfontosabb szempont:  Nagyon fontos szempont a salgó polcok ára. Ön is a legjobb megoldást keresi, ami még pénztárcáját is kíméli, miközben hosszú távon is képes biztosítani a célt és funkciót, amire kiválasztja. Ez a csavarmentes UGP S1 salgó polcokkal így is. Kevés olyan megbízható termék létezik a tárolási megoldások piacán, mint ezek a polcok. Csavarmentes salgó polcok lényegesen jobb minőségi jellemzőik ellenére is olcsóbbak, mint a csavaros salgó polcok.

Mi az, amiért a csavarmentes salgó polcot érdemes választani?

 • Az első ilyen szempont az ár kérdése. A lehető legjobb áron a csavarmentes salgó polcok tesznek eleget az Ön elvárásainak.
 • Csavarmentes salgó polcoknak a terhelhetősége is nagy. Elbírnak akár: 145-640 kg/polc súlyt is.
 • Polcszintek állítható magasságúak, ahogyan erre már a cikkünk elején is utaltunk. 33 mm-enként emelhetőek a polcok.
 • Cégünk a csavarmentes salgó polcokra 5 év garanciát biztosít.
 • A felületük: sendzimír horganyzott, minőségi, tartós anyag, magas szintű minőségi tanúsítványokkal rendelkezik.
 • Csavarmentes salgó polcokat tucatnyi speciális kiegészítő elem teszi teljessé, melyek speciális termékek tárolásának kényelmét szolgálják – szintén költséghatékony árakon.
 • Csavarmentes UGP S1 salgó polcok az UGP raktárából azonnal elérhetőek, mindig vannak készleten, így ha Ön azonnal szeretne polcot beszerezni, akkor erre lehetősége van.
 • Kérheti kiszállításunkat is! Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül érkeznek a salgó polcok a megrendelésüktől számítva.

Mit kell tennie a csavarmentes salgó polcok beszerzéséhez?

Csak gondolja át, mit és milyen méretű terméket szeretne a polcokon tárolni! Gondolja át, milyen méretű helységbe szánja a polcokat! Adja meg a célokat, és a raktározási szokásait, és munkatársaink segítenek kiválasztani a legjobb megoldást.

Miért választana felesleges pénzkidobással járó megoldásokat?

A csavarmentes salgó polcok minden igényét és elvárását kielégítik. Kedvelni fogja ezeket a megoldásokat! A salgó polcok nem igényelnek ápolást, gondoskodást, viszont kedvező beszerzési áraikért maximális kényelmet biztosítanak a tároláshoz. A helységben pedig áttekinthető rendet teremt velük, miközben meglepően jó helykihasználást tesz lehetővé saját helységeiben általuk.


UGP S1 jó áron. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!

Ajánlott bejegyzések