Salgó polcra van szükségem, de azonnal

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Salgó polcot szeretne raktárába, garázsába, és Ön is az a típus, aki, ha elhatároz valamit, azt azonnal akarja?

csavaros salgó polc raktárba ábra 10Ez a fajta „türelmetlenség” nagy hajtóerő, így Ön biztosan nem tétlenkedik élete vagy vállalkozása más területein sem. Mi szeretjük ezt! Az UGP ugyanis a csavarmentes salgó polcok (UGP S1 polcok) esetében ezt az azonnali igényt tökéletesen ki is tudja elégíteni. Ha salgó polcot azonnal szeretne, akkor mindenképp a csavarmentes verzióban gondolkodjon, és ismerje meg az UGP S1 polcok előnyeit!

Mi kell ahhoz, hogy akár már ma felállíthassa a csavarmentes salgó polcokat a helységben, ahová tervezte?

csavarmentes salgó polc otthon ábra 2A legfontosabb, hogy lemérje a helység méreteit! Gondolja át, mely falak mentén szeretne salgó polcokat felállítani, vagy ha erre is van igény, hány sorban szeretné a polcrendszert telepíteni? Gondolja át azt is, hogy mit fog majd tárolni a polcokon, mert az áru mérete, súlya és esetleg formája meghatározhatja a polcelemek kiválasztását. Egyes speciális termékekre például, mint: ömlesztett darabárú, vállfás ruházat vagy például gumiabroncsok egészen speciális, egyedi polckiegészítők is választhatók. Ha a helység méretei és a felhasználás céljai már kikristályosodtak Önben, akkor keresse kollégáinkat bátran, hogy árajánlatot adhassunk Önnek a lehető legoptimálisabb megoldásokról! Munkatársaink felhívhatják figyelmét új szempontokra is, így segítik a választást.

Mit érdemes tudnia a beszerzés előtt – még a polcrendszer tervezéséhez – a csavarmentes salgó polcokról?

Az UGP S1 csavarmentes salgó polcok csavarok nélkül biztosítják a polc stabilitását, és számottevően nagyobb terhelést is elbírnak, mint a – mára már kevésbé népszerű – csavaros salgó polcok. Ezt a terhelhetőséget és stabilitást a polcok gyártási eljárása és strapabíró anyaga teszik lehetővé.

  • Csavarmentes salgó polcok teherbírása nagy: 145-640 kg/polc
  • Polcszintek állítható magasságúak. Önnek 33 mm-enként van lehetősége szintet emelni.
  • UGP a csavarmentes polcokra 5 év garanciát vállal.
  • Csavarok híján ez a polctípus gyorsan és egyszerűen összeszerelhető. Nem igényel szerszámokat és műszaki ismereteket, sőt igen kevés alkatrészt kell csupán a megfelelő helyekre illeszteni.
  • Csavarmentes polcok felülete: sendzimír horganyzott
  • Csavarmentes polcokhoz 13 féle speciális kiegészítő elem is tartozik, melyek segítségével egyedi, speciális termékek tárolása is kényelmesebbé válik.
  • Polcok további előnye, hogy meglepően jó helykihasználást biztosítanak a térben. Szinte hihetetlen, mennyi árut, terméket képesek elnyelni és ezzel átláthatóságot biztosítani a raktárban.

A salgó polcra azonnal szüksége van? Ne is tanakodjon sokáig! Az UGP raktárában elegendő mennyiség van készleten a polcelemekből. Így azonnal elvihetők a salgó polcai és akár már ma fel is állíthatja azokat a megfelelő helyen!

Így csak Önön múlik, hogy mikor érkezik, és mikor veszi át a szükséges polcelemeket. Akár már délután, vagy este a saját polcain sorakozhatnak a termékei, árui. Kérheti kiszállításunkat is! Ez esetben ezzel úgy számoljon, hogy Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül érnek ki futárjaink a salgó polcokkal.


S1 polc azonnal! A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!