Salgó polcrendszer

Csavarmentes salgó polc, Csavaros salgó polc, Salgó polc

Polcot keres? A fém állványokkal, komplett salgó polcrendszerrel kiválóan megoldhatja tárolási problémáját.

Csavaros vagy csavarmentes salgó polcrendszerre van szüksége? Ismerje meg a lehetőségeit, a kétféle salgó polcrendszer előnyeit, és válasszon igényei, szükségletei szerint! Igyekeztünk több szempontot is összeszedni, hogy választását minél körültekintőbben segíthessük! Salgó polcokból komplett polcrendszer építhető fel, ugyanis ezeknek a fémállványoknak az az egyik előnye, hogy variálhatók, és így igényeinek, céljainak és helység méreteinek megfelelően alakíthatóak. Lehetősége van úgy válogatni a salgó polc elemeket, hogy azokkal a kiválasztott helyiséget faltól falig, vagy plafonig bepolcozza. Csupán néhány előírásra kell figyelnie, például arra, hogy a polcrendszer sorai között 800 mm széles közlekedő folyosót hagyjon, vagy arra, hogy ha a salgó polcok 5x magasabbak a mélységüknél, akkor a falhoz is rögzítse azokat! Csavarmentes salgó polcokból akár felépítményt, ún: galériás salgó polcrendszert is építhet attól függően, mekkora a beépíthető raktárterülete. Salgó polcok – ebből a szempontból mindegy, hogy csavaros vagy csavarmentes verzióban – stabilak, fixet, strapabíróak, variálhatóak és jól terhelhetőek. Hosszú évekre megoldhatja ezekkel a salgó polcrendszerekkel a tárolási feladatait. A polcokon szinte bármit tárolhat, azokat áttekinthető rendben és könnyen hozzáférhető módon tudja raktározni. A polcszintek állíthatóak, így akár később is variálhatja a polcok elosztásait.

Ha salgó polcrendszer, akkor vajon csavarosat vagy csavarmenteset válasszon?

Sokan hiszik azt, hogy amit csavarok tartanak össze, az stabilabb, mint amiben nincs csavar. Ezért – tévesen – Ön is hihetné, hogy a csavaros salgó polcrendszer előnyösebb, fixebb, teherbíróbb, de a valóság más. Azonban a csavarmentes salgó polcok jelentik a korszerűbb, modernebb megoldást. Olyan technológiával készülnek, mely megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Ún: akasztós technikával kapcsolódnak a salgó polcrendszer elemei egymáshoz, és ezzel lényegesen nagyobb terhelhetőséget is biztosítanak, mint a régebbi csavaros típusok. Csavarmentes salgó polcok sendizmir horganyzott anyagból készülnek, és CE, TÜV tanúsítványok biztosítják a minőségüket. Tulajdonképpen szívesebben ajánljuk Önnek a csavarmentes salgó polcrendszereket, mert funkcionális előnyeik mellett gyorsabban, könnyebben össze is szerelhetőek és még áraik is kedvezőbbek a csavaros salgó polcrendszerekénél. Csavarmentes salgó polcokat szinte expressz gyorsasággal összeszerelheti. Nem igényelnek szerszámokat, vagy műszaki érzéket.

Összehasonlítottuk Önnek néhány szempont szerint a csavaros és csavarmentes salgó polcrendszereket, hogy könnyebb legyen dönteni!

Csavaros salgó polcrendszerek:

 • Csavaros salgó polcok teherbírása kicsi vagy közepes, maximum 50-120 kg tömegű holmi tárolására alkalmasak hosszú távon.
 • A polcaik állíthatóak 45 mm-enként.
 • 1 év garanciát biztosítunk rájuk.
 • A felületük: horganyzott vagy festett.
 • A csavaros salgó polcokat a megrendelésüktől számított 3-7 munkanapon belül tudjuk Önnek rendelkezésére bocsátani, mert nem rendelkezünk készlettel belőlük.
 • Kérheti kiszállításukat: ez esetben Budapestre: 3-10 munkanapon, vidékre: 3-10 munkanapon belül szállítjuk a polcrendszert.

Csavarmentes polcrendszerek (UGP S1 polcok)

 • Csavarmentes salgó polcrendszerek teherbírása nagy, kifejezetten nagy tartományban is jól terhelhetőek, akár 145-640 kg/polc terhelést is elbírnak tartósan.
 • Polcaik 33 mm-enként állíthatóak, így jobban variálhatóbbak, mint a csavaros salgó polcrendszerek.
 • Garanciájukat az UGP 5 évre vállalja.
 • Felületük: sendzimír horganyzott.
 • Csavarmentes UGP S1 salgó polcok budaörsi raktárunkból akár azonnal elvihetők, mert folyamatosan tartunk készletet belőlük.
 • Ha kéri a kiszállítást, akkor Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül érkezünk a salgó polcokkal.

Mi a csavarmentes salgó polcrendszereket ajánljuk Önnek – minden szempontból.


Tájékozódjon alaposabban a polcrendszerektől. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!