Gumiabroncs tárolás csavarmentes salgó polcokon

UGP
gumiabroncs tároló
 • Keresi a megfelelő tárolási helyet gumiabroncsai számára?gumiabroncs tároló
 • Magáncéllal, saját garázsában, pincéjében szeretné tárolni a gumikat 1-3 autó esetében, vagyis kisebb mennyiségben? Vagy cége, cégek részére nagy mennyiségben pl: céges autók gumijának szezonális tárolásához keresi a megfelelő megoldásokat?
 • Ugye, fontos, hogy a gumi élettartamát is minél tovább fenntartsa, és közben helytakarékos megoldást is találjon?

Gumiabroncs tárolás csavarmentes salgó polcokon csak magáncéllal, kis mennyiségben

A szakemberek úgy tartják, hogy célszerűbb a gumikat állítva tárolni, mint fektetve. A fektetéssel egymás súlya alatt nagyobb terhelést kapnak, és nehezebben állnak ellen az időnek később. Akár magáról a gumiabroncsról, vagy együtt a guminak és felninek együttes tárolása a cél, az az UGP S1 gumiabroncs tároló polcrendszer segítségével ez természetesen megoldható. A gumiabroncsok tárolásához (elsősorban személygépkocsi esetén) (felnivel illetve felni nélkül is) 400 mm mély polckeretet kell választania és ahhoz szükséges 2 db polctartó gerendát is vásárolnia. Hogyan számoljon a salgó polc méreteivel, ha a gumiabroncsokat állítva szeretné tartani? 4 gumiabroncs elhelyezéséhez kb: 1200 mm hosszú polctartó gerenda szükséges. Vagyis a polc szélessége is 1200 mm kell legyen – egy garnitúra gumihoz. Ami pedig a polcok magasságát illeti: egy 2 méter magas polcban 3 komplett garnitúra tud helyet kapni. Ha a raktár magassága további ráépítést is enged, akkor akár 2,5 méter magas is lehet a salgó polc, és ez esetben egymás felett 4 garnitúra gumi, vagyis 16 db gumi helyezhető el. Elmondható, hogy minden további fél méteres növekedéssel további 4-4 gumiabroncs tárolható. Gumiabroncs tároló polcrendszer budaörsi raktárunkból azonnal elérhető.

Gumiabroncs tárolás csavarmentes salgó polcokon nagyobb mennyiségben

Biztonságos és kényelmes helyet keres a céges autók gumijának szezonális tárolására? Vagy több gumiabroncs tároló polc összefűzésével több gumiabroncs elhelyezése megoldható. Ez már komplett salgó polcrendszert alkot. Javaslatunk az „egy tartópár-egy autó” elv követése, vagyis autónként érdemes a gumiabroncsokat a tartópárokra helyezni. Így ugyanis azonnal megtalálható adott autó gumiabroncs készlete, könnyen nyilvántartható és kezelhető az állomány, és jóval gyorsabb a keresés is közöttük. A nyilvántartáshoz is talál az UGP kínálatában salgó polc kiegészítő elemet – a címketartó elemeket. Dupla (vagy iker) sorok esetén a sorok felső összekötése szükséges, mely összekötő elem kialakításánál figyelembe kell venni a gumiabroncsok túllógását az állványkereten. Ezzel a polcok stabilitását még jobban biztosítjuk. Miért válassza a csavarmentes salgó állványokat? A polc a gumiabroncsok tárolásához is legyen stabil, strapabíró, mozdítható, átszerelhető, tartós, és jól terhelhető.

Gumiabroncs tárolás UGP S1 csavarmentes salgó polcokon mindezt tudják, sőt, ezen felül még:

 • Csavarmentes salgópolcok olcsóbbak, mint a csavaros salgó polcok. Ráadásul esztétikusabbak és korszerűbbek is.
 •  Egyszerűen szerelhetőek, néhány perc alatt összeállíthatóak. Nem kell csavarozni, nem kell műszaki érzék hozzájuk. Ön azonban kérheti segítségünket is a salgó polcok összeszerelésében.
 •  Nagy a polcok teherbírása (130-640 kg/polc).
 •  Polcszintek szabadon állíthatók (33 cm-nként, és polconként maximum 15 másodperc időráfordítással. Így polcait Ön is kedvére „szabhatja” a tárolt termékek méreteihez illeszkedően.
 •  Kiválasztott UGP S1 csavarmentes salgó polcok akár azonnal elvihetőek budaörsi üzletünkből.
 •  5 év garanciát kap a csavarmentes salgó polcokra az UGP jóvoltából.
 •  Állandó raktárkészletünkről később is bármikor bővíthető az állványa
 •  Polcok a legszigorúbb TÜV minősítéssel rendelkeznek, így minőségük és színvonaluk garantált.

Tájékozódjon részletesen a gumiabroncs-tároló kiegészítőről és a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Kérje ajánlatunkat az UGP csavarmentes salgó polcokra – gumiabroncsok tárolásához is! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!