Csavarmentes salgó polc lakásba, otthonra

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Lassan már lépni sem lehet a sok holmitól? Mennyi minden összegyűlt az elmúlt pár évben? … és persze, ez mind fontos!

Helyet szeretne találni a sok fontos „kacatnak”, és eltervezte, hogy szerez egy új salgó polcot otthonra, a lakásba? Új salgó polc otthonában, lakásában kerülhet a garázsba, társasházi tárolóba, kamrába, mosókonyhába, gardróbba, de még a szobákba is – szekrény helyett. A csavarmentes salgó polcok ugyanis bármilyen tárolási feladatra kiválóak. A garázsban főleg a műszaki cikkek, szerszámok, autógumi abroncsok, a kamrában nagyi befőttjei, élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, a mosókonyhában vegyszerek, háztartási eszközök, a gardróbban ruhák, cipők, a szobában pedig a szoba lakójának a holmijai kapnak helyet rajta. Csavarmentes salgó polc ezzel átlátható rendet teremt az otthonában, lakásában. Végre lesz hely a helységben, és nem kell kerülgetni a földön azt a sok mindent.

 Válasszon csavarmentes salgó polcot otthonába

Csavarmentes salgó polcok mellett sok érv szól. Ezek között az egyik legfontosabb, hogy variálható. Így a helység méreteihez is könnyen alkalmazkodik a polcrendszer, és a tárolt árucikkekhez, holmi méreteihez, súlyához is. Csavarmentes salgó polcok a későbbiek során – ahogyan tovább szaporodik a tárolni való – ki is egészíthetők, új polcokkal felszerelhetők. Ezzel a tárolási kapacitás tovább növelhető. A polcok szintje 33 mm-ként emelhető. Csavarmentes salgó polcok, ahogyan a nevük is elárulja, már nem csavarokkal rögzülnek. A polcokat a keretekhez / oszlopokhoz akasztással tudja fixálni. Ez a megoldás gyors, még stabil és korszerűbb, mint a csavaros salgó polcok. Csavarmentes salgó polcok változatosságát épp ez a könnyedség adja. Összeszerelésük gyorsan, néhány perc alatt megoldható, és nem igényel sem műszaki hozzáértést, sem szerszámokat. Csavarmentes salgó polcok jól terhelhetőek, tartósan is elbírnak akár 130-640 kg terhelést. A polcok stabilak, fixek és strapabíróak. Ezt az UGP 5 évre szóló garanciája is megerősíti. A gyártási technológiájának és horganyzott sendizmir anyagának köszönhetően ugyanis nagyon magas minőségi követelményeknek is eleget tesznek. A polcok könnyen tisztán tarthatóak, letörölhetőek, és nem igényelnek ápolást, kezelést. Áraik is kedvezőek, így az ár-érték arányaikat, hasznosságukat, funkcionalitásukat tekintve is a lehető legjobb megoldást jelentik a salgó polcok az otthonába, lakásába.

Akár már ma lehet csavarmentes salgó polca

Ne halogassa a polcok beszerzését! Van arra mód, hogy már ma beszerezze és beállítsa a csavarmentes salgó polcait otthonába, lakásába a megfelelő helyre. Az UGP budaörsi raktárában elegendő készletet biztosítunk a polc elemeiből, és munkatársaink segítenek Önnek kiválasztani a mérethez és az igényeihez leginkább megfelelő megoldásokat! Az összeszerelésben is kérheti segítségünket, valamint a szállítást is ránk bízhatja: Budapestre 24-48 órán belül, vidékre 72 órán belül érkezünk a megrendelt polcokkal. Ön csak döntse el, hogy milyen holmit szeretne tárolni rajtuk, és milyen méretű a helység, ahová szánja!


Tájékozódjon részletesen a csavarmentes salgó polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!