Akasztós salgó polcok

Csavarmentes salgó polc, Salgó polc

Mit jelent az, hogy akasztós salgó polc?

Polcokra van szüksége, és szeretné megismerni a lehetőségeit? Összeszedtük Önnek a legnépszerűbb salgó polc típusok legnagyobb előnyeit és hasznait. Olyan polcokra van szüksége, melyek gyorsan és kedvező áron beszerezhetőek? Olyan polcokra, melyek könnyen összeszerelhetőek, és tartósan szolgálják majd a tárolást: fixek, terhelhetőek, strapabíróak. Olyan polcok, melyek jól illeszkednek az igényekhez és akár variálhatóak is? A salgó polcok valóban ilyenek. Rendet és átlátható rendszert visznek a tárolásba, raktározásba.

Salgó polcoknak alapvetően 2 típusa létezik: a csavaros salgó polcok és az akasztós (vagy csavarmentes) salgó polcok (ezek az UGP S1 salgó polcok)

A régebbi, első verziók a csavaros salgó polcok voltak. Azért fejlesztették ki azokat még az 1940-es évek második felében, hogy a fapolcokkal szemben legyen egy tartósabb, terhelhetőbb, időtálló verzió is a polcok választékában. Olyan gyorsan karriert futott be, hogy néhány év alatt meghódította Európát. Jól terhelhető volt, fix, tartós, könnyen összecsavarozható. Később azonban megszülettek a csavarmentes, vagy akasztós salgó polcok is, amelyek még az eredeti polcok előnyeit is túlszárnyalták. Szinte minden paraméterüket tekintve előnyösebbnek mondhatóak elődeiknél, és meglepő módon még az áraik is kedvezőbbek. Az akasztós salgó polcok a nevüket onnan kapták, hogy már nem csavarokkal rögzülnek a polcelemek egymáshoz, hanem ún. akasztással. Ezzel az összeszerelési idő jóval kevesebb lett. Expressz gyorsasággal összeszerelhető polcok ezek, melyek nem igényelnek szerszámokat és csavarokat. Terhelhetőségük többszöröse a csavaros salgó polcokénak és még variábilisabbak is.

Az akasztós salgó polcok előnyei

  • akasztós salgó polcok bajlódás és szerszámok nélkül könnyedén összeszerelhetőek. Az akasztás technológiája könnyíti meg ennyire a felépítést. Ha szeretné azonban, kérheti a munkatársaink segítségét is az összeszerelésben!
  • akasztós salgó polcok teherbírása nagy: 145-640 kg/polc terhelést is tartósan elbírnak. Ez függ a polcok és oszlopok méreteitől is.csavarmentes salgó polc üzletberendezés ábra 6
  • akasztós salgó polcok rendkívül jól variálhatóak, mert a polcok 33mm-ként állíthatóak. Így tulajdonképpen a későbbiek során is bővíthetőek új polcelemekkel, vagy a polcok áthelyezésével is igazíthatóak a később felmerülő új igényekhez.
  • UGP 5 év garanciát biztosít az akasztós salgó polcokra, mert azok nagyon szigorú minőségi követelmények között készülnek horganyzott sendizmir anyagból. A minőségét a CE és TÜV is tanúsítja. Ezek arra is garanciát biztosítanak, hogy ezek az akasztós salgó polcok valóban tartósak, fix és kiváló minőségűek.
  • akasztós salgó polcokhoz tucatnyi polckiegészítő elem is tartozik, melyek adott esetekben speciális tárolási igényű áruk tárolását teszik könnyebbé. Például fiókok segítik az ömlesztett darabáruk raktározását, vagy gumiabroncs tárolók a gumiabroncsok tárolását… stb.
  • akasztós vagy csavarmentes salgó polcok állandóan készleten vannak az UGP budaörsi raktárában, így Ön akár ma is elviheti, amit szeretne.

Kérhet kiszállítást is: Budapestre: 24-48 órán belül, míg vidékre: 24-72 órán belül. Az akasztós salgó polcok ára kedvező, ár-érték arányban talán a legjobb döntés a piacon szereplő tárolási lehetőségek között. Az akasztós salgó polcokat UGP S1 salgó polc néven keresse!


Tájékozódjon az akasztós polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!