Salgó polcot vennék otthonra

Csavarmentes salgó polc

Vásárlás előtt mindenkiben felmerül a kérdés: jót, jó áron! De hol? Így van ez akkor is, ha az ember salgó polcot venne. Az UGP S1 csavarmentes polc ideális választás otthonra, gyorsan és egyszerűen szerelhető, strapabíró, praktikusan kialakítható minden környezetben. Olcsóbb, mint a csavaros salgó polc, az UGP Basic pedig kifejezetten a háztartások számára lett kifejlesztve. Horganyzott felületének köszönhetően időtálló, könnyen tisztán tartható. A megrendelt polc budaörsi raktárunkból azonnal elvihető. Európai gyártmány TÜV és CE minősítéssel, 5 év garanciával. 

Egy kedves vásárlónk is salgó polcot keresett, majd egy ajánlatkérést követően sikerült megtalálunk közösen a számára legjobb megoldást:

„Tisztelt UGP Raktártechnika Kft! Salgó polcot vennék otthonra. Szükségem lenne a garázsba egy 5 méter hosszú polcra, maximum 230 cm magasan, 60 cm mélyen, 5 db polcszinttel. Szeretném úgy kialakítani a polcot, hogy egy garnitúra téli gumit is el tudjak helyezni rajta. Továbbá szeretnék egy salgó polcot venni a kamrába is, ott elférne a 2,5 méteres magasság, 110 cm hely van, viszont oda elég lenne a 32 cm-es mélység. Befőtteket, lisztet, cukrot tárolnánk rajta, így kérem kialakítani a polcközöket. Szállítást is szeretnék kérni! Köszönöm!” 

Tisztelt Érdeklődő! 

A garázs 5 méteres falára az alábbi kialakításban tudjuk a legoptimálisabban kihasználni a helyet: 4×1206+68=4892 mm. Ez a polc teljes külső szélességét jelenti az oszlop-túllógásokkal együtt (1206 mm a polc szélessége, 68 mm pedig az oszlop-túllógás). 2 méter lenne a polc magassága, amely igény szerint vágható. Gumiabroncs tárolás esetén az optimális polcmélység 40 cm, ez esetben erősített tartógerendák közé ültethetőek a gumiabroncsok. Amennyiben 60 cm-es mélységet szeretne, úgy 2 db ovális tartórúd (ruhaakasztó-rúd) közé kell behelyezni a gumikat, így állítható lesz a tartórudak közötti távolság az optimális méretre. 

A kamra 110 cm-es falára az alábbi méretet javasoljuk: 906+68=974 mm. A 2,5 méter magas 32 cm mély polcot a biztonságos használat érdekében falhoz kell rögzíteni. A leírt felhasználás alapján 7 db polcszintet javaslunk elhelyezni, így lesz 35 cm-es távolság a polcszintek között. 

Megrendelés esetén vállaljuk a polcok országos kiszállítását, valamit igény esetén helyszíni összeszerelését. 

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal. 

Küldje el nekünk ajánlatkérését: 

https://ugp.hu/ajanlatkeres/ 

Készítettünk egy rövid videót az UGP S1 csavarmentes polc összeszereléséről. Kattintson ide és nézze meg!