5+1 indok, hogy miért jobb választás az új csavarmentes UGP S1 polc, mint a használt csavaros salgó polc

Csavarmentes salgó polc

1. a csavarmentes polc gyorsan összeállítható és később is gyorsan átszerelhető

Ki akar órákat tölteni a polc összeállításával, ha azt az időt másra is fel lehetne használni. A csavarmentes UGP S1 polc könnyen és gyorsan összeállítható. Az összeszereléshez segítséget jelent a szerelési segédlet, vagy akár a szerelési video is. Ha mégis át kell szerelni a polcot, mert úgy jobb lenne a polc kiosztása az is gyorsan megoldható. Egy polc átszerelése akár egy 1 perc alatt is megoldható.

2. a polcszintek csavarozás nélkül állíthatóak

Az átszereléshez nem szükséges semmilyen szerszám. A polcpanel (eket) egyszerűen kiemeljük, és a polctartó gerendát az oszlopon lévő perforáció mentén feljebb vagy lejjebb rakjuk. Majd a polcpanel visszarakjuk a polctartó gerendába. Igazából nagyon egyszerű.

3. raktárról azonnal elérhető és később is bármikor bővíthető

Ha szükség van a polcra, akkor budaörsi raktárunkból munkanapokon azonnal elvihető, vagy futárszolgálattal pár nap alatt otthonába küldjük a megrendelt polcot. Ha padig több polcra van szüksége, mert például változik a polcelrendezés, akkor az sem jelent gondot, hiszen az állandó raktárkészletünkről azonnal szállítható minden polcelem.

4. árban szinte azonos a két alternatíva

Igazából alig van különbség árban az új csavarmentes UGP S1 polc és a használt csavaros salgó között. Akkor pedig miért töltenénk órákat egy használt, akár rozsdás polc összeállításával….

5. a csavarmentes polc nagyobb teherbírású

Igen a csavarmentes polc nagyobb teherbírású! Nem azon múlik, hogy mennyi csavar van benne… A polc megtámasztása nem a polc négy sarkán történik, hanem a polc teljes szélességében, így nem csak nagyobb a teherbírása, de jobban is terhelhető.

6. a csavarmentes polc garanciális

A szabályosan összeszerelt és rendeltetésszerűen használt csavarmentes polcra 5 év garanciát vállalunk, ami a vásárlás napjától érvényes. Persze 5 év után sem lesz semmi baj a polccal, bátran használható. Ha pedig bővítésre, átalakításra lenne szükség az sem jelent gondot az állandó raktárkészlettel segítő kollégáink állnak rendelkezésre.

Ezek után már nem is olyan nehéz a választás, hogy melyiket válasszuk