Salgó polc ár

Csavarmentes salgó polc

Többségünk keresett már pincébe, garázsba, tárolóba vagy csak a nagyi lekvárjainak polcot. Ilyenkor gyakran eszünkbe jut a a salgó polc és máris a net felé fordulunk. A mielőbbi találat érdekében a keresőbe azonnal beírjuk, hogy: salgó polc ár. Ekkor többféle találatot kiad a rendszer, de mi alapján is válasszunk?!

Az első: nyilván az ár!

Nem mindegy, hogy mennyit költünk, hiszen a saját zsebünkre megy a dolog, de nem mindig a legolcsóbb jelenti a jó megoldást. De ezt nyilván már sokan így gondolják.

Olcsó salgó polc? Mi a jó megoldás?

Találhatunk már pár ezer forintért több száz kiló teherbírással rendelkező polcot, vagy bazári árakon meghirdetett fa borítású igazi magyar polcot, de sajnos ezen információk nagytöbbsége általában kevés igazságot tartalmaz.

Tény, hogy a magyar és európai polc gyártók, szinte kivétel nélkül acél alapanyagból gyártanak polcokat és polcrendszereket.

Az ár tekintetében, mint oly sok minden másban, az arany középút a legbiztosabb. A túl olcsó, kecsegtető, már gyanúsan olcsó áraknál meg kell, hogy jelenjen bennünk a kételkedés. Vajon tényleg elérhető a leírt minőség ezen az áron?!

Ekkor érdemes megvizsgálni a honlapot és abból megítélni a szakértelmet és a valódiságot. Ha pl. egy honlap csak azt közvetíti felénk, hogy „vegyél tőlünk”, de a kapcsolat vagy rólunk alatt, nincs elérhető magyar cég, hús-vér emberekkel, akkor már jogosan gyanakodhatunk, hogy ott nincs minden rendben.

A minőség

A minőség tekintetében nincs nagy elvárás, hiszen csak egy polc!-mondhatnánk, de ez nem teljesen igaz. A polcrendszer minősítései adnak garanciát arra, hogy

·   gyártó és a forgalmazó elkötelezett a termék mellett,

·   valós terhelhetőségi adatokat adnak meg,

·   a garancia kérdésében is vevőbarát ügyintézés

·    a termék utánszállítása, alkatrész pótlása a vásárlás után sem jelent problémát

Salgó polc és amit tudnod kell!

Ezek figyelembevételével az UGP S1 polcok az alábbi jellemzőkkel bírnak:

·   Európai termék, gyári magyarországi képviselettel már 25 éve

·   TÜV és CE minősítés

·   Teherbírás polconként a polcméret függvényében 130-300 kg/polcig

·   Budaörsi raktáráruházból, állandó raktárkészletünkről, azonnal elvihető

·   Országos kiszállítás rövid határidővel

·   Az egyik legolcsóbb a magyar piacon

·   Díjmentes polc tervezéssel az Ön igényeire szabva

·   5 év garancia, 10 év után szállítási garancia

A legolcsóbb salgó polcot keresed?

Aki viszont igazán tényleg a legolcsóbb megoldást keresi, kompromisszumok nélkül, annak is van megoldási javaslatunk.

Az UGP BASIC háztartási polc, már kevesebb, mint 13.000 Ft-tól elérhető, 3 db polccal lett kialakítva egymás felett, és a polcok teherbírás egyenként 200 kg. Így mindenféle háztartási áru bátran tárolható rajta, a polc később is bármikor bővíthető, 5 év garanciával budaörsi raktárunkból bármely munkanap lefoglalható és elvihető.

A túl magas áraknál, pedig nagy valószínűséggel a minőséggel nem lehet gond, de ha mégsem szeretnénk most túl sokat költeni egy tárolóra, akkor ezt a terméket ajánljuk figyelmedbe.

👉 UGP BASIC háztartási polc