Egyéb

Miért van szükség inox polcrendszerekre a vendéglátásban?

Az inox polcrendszerek az élelmiszeripar, vendéglátóipar és a szállodaipar legjobb barátai. Anyaguknak köszönhetően 100%-ban ellenállóak és tartósak, így sok éven át megállják a helyüket az adott alkalmazási szektorban. Az inox állványokat és polcokat a legmodernebb alapanyagokból állítják elő és a leginnovatívabb gyártási technológiával készülnek, így biztosítva a kiváló minőséget és megfelelő biztonságot az élelmiszerek tárolásához. Miért van szükség inox polcrendszerekre a vendéglátásban? Erre a kérdésre keressük a következőkben a választ.

Hol alkalmazzuk a rozsdamentes polcrendszereket?

Az inox polcrendszerekre leginkább a nagykonyhákban, szállodákban és éttermekben van szükség, hiszen ezeken a helyeken olyan higiéniai előírásoknak kell megfelelni, amiknek kizárólag a rozsdamentes acélból készült salgó polcok tudnak eleget tenni. Mondhatjuk úgyis, hogy bennük minden egyszerre ölt testet, ami a praktikus és professzionális tárolási logisztikához szükséges, egyszóval ők a higiénikus raktározás szuperhősei.
Az inox polcrendszer célja, hogy a konyhákban, alapanyag-tárolókban és a munkahelyi területeken kialakított helyiségekben egyaránt átláthatóan és hatékonyan támogassa az iparági követelményeknek megfelelő, stabil tárolási állapotokat.

Azért lehet őket más iparágakban is használni?

Az UGP rozsdamentes salgó polcai nagyszerűen használhatóak más iparágakban is, például az autóiparban, a gyógyszeriparban, vegyiparban és az elektronikai iparban is úgyszintén. Továbbá szívesen használják a különböző üzemekben és modern csarnokokban is egyaránt.

Nagykonyhai inox polcok előnyei

Kulcsfontosságú előnyei a magas korrózióállóság, savellenálló képesség, a hosszú élettartam, a könnyű tisztítás és karbantartás, valamint az alkalmazásból és összeszerelésből adódó egyszerű használat. A teljesség igénye nélkül még fontos tudni, hogy:

  • nagyon könnyen bővíthetőek – egy vagy többszintes polcrendszerré is alakíthatóak
  • óriás választékban kínálunk kiegészítőket hozzá
  • könnyen és biztonságosan mozgathatóak
  • viszonylag kis helyen elfér – 100%-os a hely kihasználtsági rátája
  • igazán nagy súly alatt sem roppan össze

Zárásként elmondható, hogy a nagykonyhai rozsdamentes salgó polcok nélkül az éttermek, konyhák és szállodák nem működhetnek produktívan. A vendéglátásban használt rozsdamentes salgó polcok számos előnyt kínálnak a konyhában dolgozó személyzetnek. Az edények, élelmiszerek, fűszerek és egyéb konyhai eszközök biztonságosan és konzisztensen tárolhatóak rajtuk. A rozsdamentes acél anyagból készült polcokat nem fenyegeti az elszíneződés, a penészesedés vagy a rozsdásodás rizikója, ezáltal nem jelentenek veszélyt az emberi egészségre. Így az élelmiszerek tárolása biztonságosabb és higiénikusabb, mint valaha.

Kérjen bátran ajánlatot még ma, hiszen inox salgó termékeink a megbízhatóság és a jó ár-érték arány jegyében készülnek. >>>