Az EURO műanyag ládák felhasználása

Műanyag termékek

Az UGP-t mindig is a logikus gondolkodás és a gyakorlati megoldások jellemezték, ezért talán nem is olyan meglepő, hogy a webáruházunkba bekerülő termékeket is ebben a szellemben válogattuk össze. Ládáink segítenek percek alatt rendbe tenni az adott helyiséget, rendszerezni az eszközöket és nyugodt, letisztult összképet biztosítani. Ezért is foglalkozunk csavarmentes salgó polcaink mellett számos típusú tároló dobozzal, ládával, konténerrel és rekesszel. Kiemelt fontosságú kiegészítői salgó polcainknak. Ma cikkünkben körbe járjuk az EURO műanyag ládák felhasználását.

Találja meg azt a műanyag rendszerezőt, ami a legjobban illik termékéhez!

A logikusság a praktikum nagyon fontos szempontok, amikor professzionális rendszerezésről beszélünk. A műanyag ládák segítségével egy olyan átlátható rendszer alakítható ki, amely hatalmas segítség lesz számunkra, ha azonnal szükségünk van kellékeinkre vagy munkánkhoz elengedhetetlen feltétel azok felhasználása, szállítása. Műanyag ládáink anyaga polipropilén továbbá egyes darabok olyan külső bevonattal vannak körülvéve, amely sav és lúgálló. Ennek köszönhetően rendkívül jól bírják a hőingadozást.

Anyaguknál fogva pedig nem igényelnek kiemelt törődést, tisztántartásuknál mi sem egyszerűbb: egy vizes ronggyal töröljük át őket vagy portalanító eszközzel menjünk végig rajtuk.

Euro ládákról egyszerűen és átláthatóan

Az Euro ládák a raktári környezet édes gyermekei. Tökéletesen megfelelnek raktárakban, üzemekben, műhelyekben, gyárakban és a tárolási és szállítási feladatokban. Több méretben és típusban kaphatóak, amiben viszont megegyeznek, hogy pontosan illeszkednek az euroraklapok méretéhez. Egymásba pakolhatóságuknak legfontosabb funkciója a könnyű és gyors, probléma nélküli szállítás. Rendkívül masszív és strapabíró alapanyaguk ellenére nem rendelkeznek nagy saját súllyal. Fél vagy teljesen automata okos raktározási folyamatokhoz is bátran ajánljuk, hiszen gördülékenyen beilleszthetőek és tökéletesen megállják a helyüket. Feliratozáshoz vagy vonalkód használatához a rajtalévő címkemezőt tudjuk alkalmazni a könnyebb beazonosítás végett. Kaphatóak fedeles változatban is, amelyek segítségével szállításkor könnyen kiküszöbölhetjük a sérüléseket, beszennyeződést.

Euro műanyag ládák előnyei:

  • Sav és lúgálló
  • Hideg- és hőálló
  • Erős és időtálló alapanyag
  • Egyedi színekben is – a könnyű megkülönböztetés és beazonosítás jegyében
  • Többféle méretben, típusban kapható felhasználási területtől és tárolt termék méretétől függően
  • Egymásba rakható
  • Könnyen mozgathatóak, zárt és nyitott megfogók segítségével
  • Könnyen tisztántartható
  • Elérhető nagyobb mennyiségben is

Amennyiben nagyobb mennyiségben szeretné megrendelni természetesen tudjuk biztosítani. Számos élelmiszeripari területre, gyártáshoz, termeléshez biztosított már az UGP jelentős számú EURO műanyag ládát, így számunkra ez sem jelent különösebb problémát.

Műanyag láda webáruházunkból a nap 24 órájában adhat le online ajánlatkérést vagy megrendelést, melyet raktárkészlet függvényében, akár más másnap kiszállítunk az ország bármely területére. Ha egyéb kérdése van, keresse műanyag tárolási szakértőinket.!»»