Ipari salgó polc – mitől professzionális?

Csavarmentes salgó polc

Az ipari polc rendszereket, ahogy a nevéből is adódik, az ipari szektor hasznosítja.

Legfontosabb tulajdonsága óriási terhelhetősége, hiszen a különböző nagy raktárakban nincs arra idő, hogy toldozzák-foltozzák a nagy súly alatt roskadozó, kétes minőségű salgó polcokat és állványokat. Éppen ellenkezőleg, ők a kiindulópontjai, ha úgy tetszik alap kövei a biztonságos tárolásnak.

Mi számít valóban minőséginek?

Egy profi ipari salgó polc megbízható, felhasználásában változatos, anyagát tekintve vasból és krómból áll és sziklaszilárdan hozza a tőle elvárt maximumot. Tökéletesen illeszkedik az adott környezethez, ezáltal bármelyik ipari területbe könnyedén beleolvad így nem lesz vele gond hosszú-hosszú évekig. Az általa őrzésre kerülő árukat könnyedén tartja, bármilyen méret vagy kivitel tekintetében, ezáltal nem okoz csalódást a körülötte tevékenykedő dolgozók, raktárosok és logisztikusok körében sem. Teherbírása 145-640 kg-ot is elérheti. Az UGP ipari polcra panasz biztosan nem lesz, erre 5 év garanciát is vállalunk.

Az ipari fém polc top 5 előnye

  1. Könnyen variálhatóak

A polcok méretei megváltoztathatóak, semmi másra nincs szükség, mint a konzolok áthelyezésére és már készen is vagyunk. Ezáltal gond nélkül tárolhatóak nagyobb méretű és magasságú termékek is.

  1. Helytakarékosság

A legkisebb terület is tökéletesen bepolcozható, ez a professzionális technikát mi már az évek alatt tökélyre fejlesztettük. Innovatív fém ipari polcaink és állványaink segítségével nincs olyan kis tér, amely optimális helykihasználással ne lenne bepolcozható.

  1. Hosszú élettartam

Ha azt mondjuk, hogy szinte egy életre választ, akkor nem túlzunk. Olyan magas színvonalú alapanyagokból készülnek, hogy nagyon nehéz őket kikezdeni. Ellenállnak kopásnak, deformálódásnak és számos környezeti hatásnak.

  1. Könnyen mozgathatóak

Amennyiben költözik a raktár az ipari polcokkal biztosan nem lesz túl nagy gond. Könnyedén mozgathatóak, minden gond nélkül átköltöznek egyik helyről a másikra, úgy, hogy szinte észre sem vettük őket, mintha mindig is ott lett volna a helyük.

  1. Különböző típusok – illeszkedés mesterei

Nagyon fontos tulajdonságuk, hogy a felhasználási terület függvényében illeszkednek a tárolásra váró áruk jellegéhez. Nézzünk is meg néhány fajtát közülük: Kínálatunkban a teljesség igénye nélkül megtalálhatóak a kézzel mozgatható anyagok, tárolását biztosító ipari polcrendszerek, a folyosókkal bővíthető gördíthető polc rendszerek, a csomagolt termékek tárolására szolgáló raklapos ipari állványok, a bejárható és átjárható, soros vagy egyedi kivitelben gyártott típusok valamint a szálanyagok és hosszú termékek rendszerezésérére szolgáló karos tároló ipari polcrendszerek. Ha pedig komplexebb ipari tárolásra van szükségünk, akkor pedig ott vannak a lépcsőkkel vagy lifttel, akár több tárolási szinttel ellátott galériás vagy pódium ipari polcrendszerek.