Salgó polc online kalkulátor – tervezz velünk!

Egyéb

Régen, amikor az emberek salgó polcot szerettek volna vásárolni, beültek az autóba és elmentek egészen a salgó polc üzemig vagy gyárig, majd haza szállították a megfelelő darabot. Ez nem bizonyult túl kényelmes megoldásnak már akkoriban sem.

Ma már azért ennél sokkal szofisztikáltabb módon lehet hozzájutni a számunkra megfelelő fém polcokhoz és állványhoz. Azt sem szabad elfelejteni, -noha hajlamosak vagyunk nem emlékezni a „sötét internet nélküli évekre”-, hogy a digitális tér mennyi segítséget nyújt nekünk az eligazodásban.

UGP.hu – A tárolás szakértője, aki mindig online

A családi vállalkozásnak induló UGP Raktártechnika ma már mondhatjuk, hogy az egyik legtöbb anyagot, információt és segítséget nyújtja vásárlói számára az online térben a salgó polcok és a tárolás világáról.

A pontos és precíz tervezésben online polc kalkulátorunk siet a segítségére, mellyel gyerekjáték megtervezni az önnek optimális salgó polcot.

Csupán négy adat megadására van szükség, és másodperceken belül kiderül milyen konstrukciót ajánl a rendszer, milyen elemekből és az mennyibe kerül. Javaslunk csavaros vagy csavarmentes kivitelt, az egyénre szabott lehetőségekhez mérten.

Egy profi polc tervező bárhova tervez

Kiszolgáljuk mind a lakossági mind pedig az ipari, munkahelyi igényeket egyaránt.

Szinte minden szektorban tudunk kielégítő megoldást találni, 25 éves fennállásunk alatt bátran kijelenthetjük, mi minden teret sikeresen bepolcoztunk a padlótól a plafonig.

Melyik 4 adatra van szükségünk?

  • sor hossz mm-ben
  • polc magasság mm-ben
  • polc mélység mm-ben
  • szintek száma (3 db – tól – 7 db-ig)

Digitális útmutatók és videó a maximális érthetőségért

Szeretünk minden információt átadni a vásárlóink részére, így számos tudás anyag készült az ő segítésük érdekében.

Polc tervezőnk működéséről készült rövid videónk ITT érhető el. »»

Szerelési útmutatóink pedig itt találhatóak. »»

Nincs más hátra, minthogy bemutassuk őt, a professzionális UGP Polc kalkulátorunkat, amelyet évekig tökéletesítettünk a megfelelő és gyors működés érdekében!

Kattintson ide és kezdődjön a polc tervezés! »»