Téli pakolás a spájzban és a kamrában

Csavarmentes salgó polc

Melengető téli ötletek az otthoni rendszerezésben

Egyre nehezebben viseljük a napfény hiányát ilyenkor hajlamosak vagyunk minden cuccunkat egymásra hajítani és „lesz, ahogy lesz” téma legyintéssel elsiklani az óriás káosz fölött, amely főleg a spájzunkban, a tárolónkban és a garázsunkban vert tanyát, már jó pár hónapja. Pedig minden egyes alkalommal megesküdtünk, hogy nem hozunk haza több felesleges vállfát, mikró tálakat és különböző „egyszer majd jó lesz valamire” alkatrészeket, de sajnos ezt hétről-hétre megszegtük. Itt az ideje hát összeszorítani a fogunkat és nekiállni körülményesnek tűnő a munkának. Kezdjük a legutóbb ősszel használt SUP deszka leeresztésével.

Üssük el hasznosan az időt a barátságtalan, hideg napokon is

Nekünk azonban van ötletünk az optimális rendszerezésre és még termék ajánlásokkal is megkönnyítjük az Ön tettre kész teendőit ezügyben. Semmi mást nem kell tennie csak végig mennie a következő roppant egyszerűen követhető pontokon és észre sem veszi, de máris rend honol a problémás otthoni helyeken.

Felkészült? Indulás rendet tenni az UGP-vel!

Nagyon nehéz úgy rendszerezni, hogy nem tudjuk minek hol lenne a legideálisabb helye, éppen ezért először is pakoljunk ki mindent az adott helyiségből és mérjük fel mekkora hely is áll rendelkezésünkre az optimális rakodáshoz. Ha felmértük a lehetőségeinket, szívesen ajánljuk az UGP polc kalkulátorát, melynek segítségével könnyen megtervezhetjük csupán 4 adatból, hogy pontosan milyen polcokra és állványra lesz szükségünk. Minden a jó méretválasztáson és a praktikus termékeken múlik, ezért a következő pontban össze is szedtük mire lesz szüksége.

Íme az UGP top listája, ami már több ezer emberen segített:

  1. Csavarmentes salgó polc

Praktikusan különböző méretekben és kialakítással kapható polc rendszer, környezetéhez tökéletesen illeszkedve, a legoptimálisabb helykihasználással. A polcok anyaga Sendzimir horganyzott acéllemez, mely rendkívül időtálló, nagy teherbírású és hosszú élettartamú. Egyszerűen és könnyen összeszerelhető, nem szükséges hozzá különleges szerszám vagy mérnöki tudás.

Továbbá anyaga teljesen újra hasznosítható, így a fenntartható életmódot követők számára is szuper választásnak bizonyul. 1-2 munkanapos szállítással, 5 éves garanciával kínáljuk.

Plusz egy tipp: Háziasszonyok figyelmébe ajánljuk legújabb Háztartási polcrendszerünket. »»

  1. Műanyag tárolók

Műanyag dobozaink, ládáink, rekeszeink és konténereink a legnagyobb bizalmasaink ebben a folyamatban. Tökéletes választásnak bizonyulnak a legapróbb dolgoktól a közepes árucikkeken át, a nagyobb eszközök rendszerezésében. Amellett, hogy rendkívüli módon időtállóak és masszív, erős kivitelűek, számos előnnyel bírnak. Pl.: kreatívan felcímkézhetjük őket így gyorsan és egyszerűen beazonosíthatóak az eltárolt cikkek még évek múltán is. Egymásra pakolhatóak, ezáltal kevesebb helyet foglalnak. Vannak tetővel rendelkezők, így a megóvni kívánt felszerelések biztonságban tudhatóak bennük.

Tudj meg többet róluk ITT »»

  1. Kiegészítők a bővíthetőség jegyében

Számos kiegészítővel rendelkezünk, igényekhez mérten, praktikusan. Nézzünk néhányat a teljesség igénye nélkül:

  • Műanyag vagy acél polcok, válasszuk azt a típust, amelyik jobban illeszkedik elképzeléseinkhez
  • Akasztós ruhatárolásra alkalmas ruhaakasztó rúd, ha akad néhány felakasztásra váró holmink.
  • Polcosztókkal ellátott mélyített polc, több kategória elszeparáláshoz tökéletes megoldásként funkcionálhat.
  • Gumiabroncs tároló gerenda a garázsba

Ha ezek meg vannak már félsiker, hiszen tudjuk mekkora térben, milyen tárolási eszközök sietnek majd segítségünkre. Nincs más hátra tehát, mint előre:

Várjuk szeretettel budaörsi telephelyünkön, ahol magas szaktudással rendelkező kollégáink mindenben a segítségére lesznek! Vagy nézzen be most webáruházunkba!