Hírek

Az EuroShop 2017-en jártunk

EuroShop 2017

EuroShop 2017Az EUROShop Európa legnagyobb üzletberendezés vására és kiállítása, melynek helyszíne Düsseldorf. Cégünk először járt kint a kiállításon, mivel anyacégünk, a METALSISTEM kiállítóként jelent meg az expón és ebben az évben hivatalosan is felkértek minket, hogy mi is látogassuk meg a standjukat és a kiállítást.

A kiállítás

A kiállításon az üzletberendezések, shop kiegészítők széles választéka jelen volt a padló burkolatoktól egészen a speciális világító testekig. Néhány példa kiállítók sokszínűségére:

 • Üzletberendezések, bútorok, üzlet design (itt kapott helyet a METALSISM stand is!)
 • Világítások (direkt és indirekt megvilágítások, óriás led falak, stb.)
 • Élelmiszeripari hűtő rendszerek
 • Vendéglátó és kiegészítő eszközök
 • Épület energia menedzsment és mérnöki szolgáltatások
 • Marketing megoldások
 • Kiskereskedelmi technológiák (külön csarnok az egyedi termék azonosítók generálására, elhelyezésére, olvasására)
 • Stand és kiállítás szervezés és marketing
 • Általános szolgáltatások (üzleti tanácsadók, stb.)
 • Megoldások bemutatása (élelmiszerek és gasztronómia, divatüzletek, franchise üzletek bemutatása, stb.)
 • Külön CHINA csarnok a távol keleti beszállítók és technológiák bemutatására

 

A METALSISTEM stand

A METALSISTEM csoport már megjelenésével letaglózott minket. Általánosan elmondható, hogy egy kiállító 30-50 m2 négyzetméternyi területen volt jelen, a nagyobb kiállítók pedig 200-300 m2-en. Így a METALSISTEM egy több mint 300 m2-es standot épített, úgy hogy ott megjelenítésre kerül egy padló+1 szintes nagy fesztávú öntartó pódium szerkezetég raktári állványrendszer elemekből. Ez már önmagában is nagyon látványos volt, hiszen így a stand nem csak alapterületben, hanem magasságban is tekintélyt követelt magának. A földszinten komplett üzleti berendezések kaptak helyet a kétoldalas úgynevezett gondola polcoktól, a speciális elektronikai pultokon át a különböző formájú vitrineken át egészen a kasszapultokig. Itt mutatták be az érdeklődőknek a termékpalettán lévő kínálatot a METALSISTEM csoport képviselői. Az épített emeleten a gyár képviselőivel és egymással egyeztettek a különböző országok hivatalos képviselői. Itt beszélgetünk mi is a gyár vezetőségével és igazgatójával és tájékoztattuk őket, hogy cégünk már az új saját telephelyén várja vásárlóit és végzi értékesítői tevékenységét.

A stand sok-sok újdonságot tartalmazott számunkra, hiszen cégünk most kezdi belevetni magát az üzletberendezés termékkategóriába, így rendkívül érdekes volt.

 

Később a többi kiállító standját is meg akartuk nézni, így nyakunkba vettük a kiállítást. Elmondható, hogy a kiállítás alapterülete olyan nagy volt, hogy több mint 20.000 lépést tettünk meg egy fél nap alatt! Olyan sokféle, sokszínű és változatos volt a kiállítók megjelenése, hogy egy nap nem is volt elegendő a teljes kiállítás bebarangolására.

Összességében elmondható, hogy a kiállítás nagyon hasznos volt számunkra, hiszen alapos képet kaptunk a METALSISTEM üzletberendezések legfrissebb és legújabb trendjeiről, illetve úgy általában az üzletberendezés szakma jövőjéről.

 

Ajánlott bejegyzések