Egyéb

UGP S1 polc és állvány mérete

„A hibás tervezés a hiba tervezése.” hangzik el a bölcs gondolat egyik kedvenc Star Wars filmünkben, amiből mi magunk is készítettünk egy rövid videót. »»

A salgó polcok vásárlását is pontos tervezés és mérés előzi meg, melyet ügyfeleink vagy online polc kalkulátorunk segítségével oldanak meg vagy szakértő kollégáinkhoz fordulva, könnyen és gyorsan kiszámítják mire is van pontosan szükségük. Az UGP S1 polc és állvány mérete az első legfontosabb tudnivaló, amire szükségünk lesz a vásárlás során. UGP S1 polc és állvány mérete – ennek pontos meghatározásáról lesz szó legújabb cikkünkben.

Collos (hagyományos) vagy metrikus méretű polcok

A Dexionként elnevezett salgó polcokat Angliában kezdték el gyártani a ’60-as években. Ezután került Europába, majd Magyarországra. Itthon salgó polcként híresült el, a gyártási város, Salgótarján nevéből eredendően. Az angol gyökereknek köszönhetően kétféle rendszert használunk a mérésre: a polcelemeket (oszlopok és polcok) mm-ben és COL egységben adhatjuk meg. Az angolok hosszmértéke ugyanis nem mm, hanem coll (1 coll=25,4mm), ezért hívjuk collosnak, azaz hagyományos méretnek. Azonban nagyon fontos tudnivaló, hogy a colos és metrikus méretezésű elemek nem illeszkednek egymáshoz. Amennyiben bővítésre kerül a sor és a meglévő salgó polcához keres további elemeket, ellenőrizze, hogy colos vagy metrikus rendszerben van e a salgó polc mérete.

Mi is az UGP S1 csavarmentes salgó polcok pontos mérete?

Két elemből tevődnek össze: fém keretből és fém polcból. Kizárólag metrikus méretezésben érhetőek el nálunk. A salgó polcok mérete, a polcok illesztésének sűrűsége, a polcok terhelhetősége elengedhetetlenül függ attól, hogy mekkora súlyú és típusú áru kerül majd rá tárolásra.

UGP S1 fém, csavarmentes salgó polc keret

A keret 2000 mm, 2500 mm és 3000 mm magasságban választható. A keret mélysége 300 és 800 mm között váltakozik.

UGP S1 fém, csavarmentes salgó polc

A legrövidebb salgó polc 600 mm-es, a legszélesebb pedig 1800 mm-es. Összesen 5 méretváltozat kapható a szélesség alapján. A polcmélység a kerethez igazodva 320 mm és 800 mm között választható.

A csavarmentes salgó polcok könnyen és gyorsan szerelhetőek: nem igényelnek sem szerszámokat, sem műszaki szaktudást. Számos elemmel kiegészíthetőek és további tételekkel bővíthetőek, ha még több holmi eltárolása a cél.

UGP S1 polc és állvány mérete ügyben azonnal segítünk

Kérje polc szakértőink segítségét, hogy együtt kialakíthassák a céljainak, igényeinek és a bepolcozható térnek leginkább megfelelő, személyre szabott megoldást.

Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most! »»