Műanyag dobozok, Műanyag termékek

A rendszerezés mesterei: műanyag tároló dobozok

Szinte észre sem vesszük, hogy mindennapjaink során milyen sok helyzetben használunk műanyag tároló dobozokat. Ennek az az oka, hogy ezeknek az eszközöknek a legfontosabb ismérve a praktikum és nem a látványos figyelem felkeltő megjelenés. Az élet minden területén találunk ilyen műanyag termékeket az otthonunktól kezdve a munkahelyünkön át, az áruházi polcokig. Éppen ezért, a tárolási feladatokat megkönnyítő termékeink kínálata, a szerteágazó felhasználási területek szerint rendkívül változatos. A felhasznált kiváló minőségű alapanyagnak köszönhetően műanyag termékeink kiválóan alkalmazkodnak a különféle felhasználási módokhoz, mégpedig úgy, hogy használatuk minél cél orientáltabb legyen. A rendszerezés mesterei: műanyag tároló dobozok.

Praktikum

A műanyag tárolók elsősorban apróbb dolgok, kisalkatrészek, vagy közepes méretű árucikkek tárolására alkalmasak. Jellemzően címketartó résszel kerülnek kialakításra a gyors és egyszerű azonosíthatóság érdekében. A dobozok hátoldalán tartófül is található, amelyek segítségével panelre és tartófalra egyaránt  elhelyezhetőek, de akár egymásra is rakhatóak. A legtöbb típus többféle méretben és színben is elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen a felhasználási környezethez.

 

Rend és rendszer

A legnépszerűbb műanyag dobozok általános és ipari felhasználásra egyaránt, a sokak által ismert MH dobozok, valamint az újabb és kedvezőbb áru BULL/K dobozok.

A nyitott front oldali kialakítás segít hozzáférni a bennük elhelyezett termékekhez. Ennek köszönhetően a raktárterületek és az áruházi polcok mellett kitűnően használhatóak otthonunkban, a kamrában, a garázsban, vagy akár a gyerekszobában is. A legókat szín és méret szerint, a babaruhákat és a kiegészítőket, a pecsételőket szépen szétválogatva tudjuk bennük tárolni.

Egy másik típus, a nyíló dobozok, ahol egy keretben több nyíló doboz van egymás mellett, mint a FOX dobozok, szintén praktikus megoldást jelentenek az apróbb dolgok szisztematikus és rendezett tárolására. A különböző méretű csavarok, anyák, szögek elhelyezésére kitűnően alkalmasak, de horgász doboznak, varró doboznak, a horgok, ólmok, etetőkosarak, vagy a patentek, biztosítótűk, esetleg ékszerek, hajgumik tárolására is tökéletes megoldást jelentenek.

Az RK típusú rendszerezést segítő doboztípusnak mind a négy oldala azonos magasságú, azonban egy doboz több elválasztóval további részekre osztható. Berakhatjuk akár a fiókba is, így megelőzve azt, hogy az ott tárolt különböző holmik összekeveredjenek. A gyerekek gyöngyeit, az otthoni vagy irodai írószereket, radír, cellux, gémkapocs is rendezetten tárolhatjuk segítségükkel.

Tisztántartás

További nagy előnyük a műanyag tároló dobozoknak, hogy nagyon könnyű őket tisztán tartani.

Vannak köztük savállóak, illetve olyanok is, amelyek ellenállnak a rendkívül alacsony, illetve magas hőmérsékletnek egyaránt.

A rendszerezés mesterei: műanyag tároló dobozok

Válogassatok közülük kedvetekre, vagy kérjétek szakértő kollégáink segítségét!

Ajánlott bejegyzések