Műanyag konténerek

Műanyag termékek
összecsukható műanyag konténer

Professzionális és magas minőségű tároló, illetve szállítmányozó eszközre van szüksége? Legyen erős, tartós mégis kimondottan higiénikus? Természetesen van rá egy tökéletes megoldásunk. Amit ajánlunk, az egy robosztus és kiváló minőségű karcálló műanyagból készült, raklap alapterületű, tartós műanyag konténer. Cikkünk témája: Műanyag konténerek

 

Minden helyzetben megoldás lehet – a műanyag konténerek

Tudjuk azt, hogy jónéhány iparág esetében szükséges a raktározás, valamint a szállítás során, hogy rendelkezésre álljanak nagy tároló kapacitású eszközök. Konténer választékunk rendkívül szerteágazó, hogy a legváltozatosabb felhasználási területek igényeinek is eleget tegyenek. Pontosan ezért többféle megoldással állunk vásárlóink rendelkezésére, hogy mindenki az igényeinek leginkább megfelelő terméket választhassa, legyen szó szilárd vagy akár folyékony anyagok tárolásáról.

Az általunk kínált konténerek oldalfalai lehetnek teljesen zártak, kívül-belül tükörsima felületűek, vagy rácsos kivitelűek. Rendelheti fedéllel, amennyiben szükséges rögzíteni a konténerben elhelyezett árut.

Igénytől függően választhatóak hozzá lábak, vagy talpak a targoncás mozgatáshoz, de fékezhető kerekek is, hogy a raktáron belüli mozgatás gyors, biztonságos és akadálymentes legyen.

Térfogat optimalizáló oldalfalak, valamint kivehető oldallapok biztosítják a kényelmes és gyors ki- és bepakolást.

A behajtható négy csapóajtós fogantyú pedig a fel- és lerakodásoknál nyújthat jelentős segítséget.

Helytakarékos

Választható összecsukható kivitelben is, ami szállítás vagy üres tárolás esetén rendkívül helytakarékos megoldást jelent.

Fontos a méret

Műanyag konténereink befogadó térfogata megközelítőleg 500 és 900 liter közé esik. Teherbírásuk pedig maximálisan 4 tonna.

Kompatibilitás

Nagy súly tárolása és mozgatása esetén kiemelten fontos szempont a könnyű mozgathatóság. Konténereink az Euro és ISO szabvány szerint készülnek, ami biztosítja az akadálymentes tárolást és szállítást. Emellett kompatibilisek a legtöbb automata gyártó- és mozgató rendszerrel.

Biztonságosan egymásra rakhatóak akár fedéllel is. Kis önsúlyuknak köszönhetően pedig nem növelik az összterhelést.

Higiénia

Amennyiben Önnek romlandó árucikkek tartós tárolását kell megoldania, választhat olyan kivitelt, amely a konténerek alján és oldalain kialakított szellőzőréseknek köszönhetően, kiválóan alkalmas az ilyen típusú termékek biztonságos és higiénikus tárolásához. Mindezek mellett, anyagának és kialakításának köszönhetően tisztításuk könnyen és gyorsan megvalósítható.

Kínálatunkból olyan konténer parkot állíthat össze, amely tökéletesen illeszkedik üzleti profiljához. Konténereink, a kiváló minőségű alapanyagoknak és gyártási eljárásoknak köszönhetően hosszú időn keresztül megoldják majd cégénél a tárolási feladatokat.