Csavarmentes salgó polc

Olcsó fémpolc

Olcsó fémpolc…ha fontos a jó ár

Sokan keresünk fém polcot otthoni használatra a garázsba vagy a spejzbe, hogy egyszer legyenek már elpakolva a dolgok… Ilyen esetben mindig előkelő szempont az ár hiszen, ha már fém polcra van szükség, akkor azon kívül, hogy bírja el, amiket ráteszünk, fontos, hogy olcsó is legyen. Jobban esik a vásárlás, ha úgy érzi az ember, hogy nem csak jó árut vásárolt, de jó áron is tette azt.

Többféle típusú fém polc

A netet böngészve többféle típusú és kivitelű fém polccal is találkozhatunk. De hogyan válasszunk? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a kiválasztáskor. 

Mit szeretnénk tárolni a fém polcokon?

Nem mindegy, hogy a nagyi befőttjeit vagy az autó téli gumiabroncsát, vagy a karácsonyi díszeket kell eltárolni. A polcmélység kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy mit szeretnénk a polcra rakni és hogy kényelmesen milyen polcmélységen tudunk tárolni. Gyakorlatban a 400, 500 és 600 mm mély polcok a legjáratosabbak otthoni tárolás esetén.

Nem mindig a legolcsóbb ár a legjobb választás fém polcok esetén

Nyilván a jó ár is fontos szűrési szempont, de itt is igaz az arany középút. Ha túl olcsó egy polc akkor, fel kell tennünk a kérdést, hogy vajon miért. Ha minden műszaki szempontból hasonlítanak az ajánlatok, akkor mi lehet az oka? Nagy valószínűséggel a gyanúsan olcsó polcok, bazári polcok, nem rendelkeznek a megfelelő teherbírással és minősítéssel és a garancia is több, mint kérdéses. Javaslatunk, a részletekre is kiterjedő, körültekintő választás. 

Mi a teendő a fém polc kiválasztása során?

Nézzük meg a honlap kapcsolati oldalát:

Érdemes megnézni, hogy az ajánlatadó milyen háttérrel rendelkezik, van-e egyáltalán cég az adott honlap mögött vagy az csak egy virtuális kereskedő oldal.

  • magyar cégről van-e szó,
  • van-e polckalkulátor vagy valamilyen segéd a polc kiválasztásához
  • vannak-e elérhető személyek a cégnél vagy az csak egy webshop
  • van-e telefonszáma a cégnek vagy csak egy e-mail cím található a kapcsolatnál
  • van-e bemutatóterme és raktára cégnek, ahol megtekinthető az adott polc

Polcról szóló vásárlói vélemények fontossága

Ezek mellett a vásárlói értékelések is sokat elárulnak adott cégről.

Összefoglalva, ha olcsó fémpolcot keresünk, nem mindig a legolcsóbb a jó választás.

Javasoljuk adott honlap alapos átböngészését, különös tekintettel a megjelenített kapcsolatokra, cégadatokra és vevői értékelésekre. Így nagy bizonyossággal jól sikerül a fémpolc kiválasztása.

?  Ha a fém polcok, állványok kapcsán bármilyen kérdése felmerül, keressen minket bátran elérhetőségünk bármelyikén. Vagy látogasson meg minket telephelyünkön!  Kattintson kapcsolati oldalunkra »»