Műanyag dobozok

Rendszerezz, dobozolj

Mindenkinek meggyűlt már a baja a szortírozással. Tavaszi nagytakarítás. Ismerősen cseng, igaz? A legtöbben szeretnénk minél helytakarékosabban, praktikusabban elrendezni holmiainkat, ám ez sokszor lehetetlen küldetésnek tűnik. Biztosítunk mindenkit, nem kell annak lennie! Tehát ha adhatunk egy jó tanácsot: Rendszerezz és dobozolj!

Egy jó rendszer kidolgozásának alapja: praktikus + tisztán tartható + elemes rendszer = megoldás.

Praktikusság

A műanyag tárolók jó választás, ha apróbb dolgokat (kisebb alkatrészeket, csavarokat, szögeket vagy apróbb gyerekjátékokat és alkatrészeket) csoportosítunk össze. Felcímkézhetjük, szín szerint kódolhatjuk vagy esetleg a használat gyakorisága szerint sorba rendezhetjük őket. A legjobb, ha a dobozokon tartófülek is vannak, így adott esetben panelre, tartófalra is felhelyezhetőek, de kialakításuknak köszönhetően akár egymásra is rendezhetőek. A szemnek is szép látvány az egymás mellé vagy fölé elrendezett színes dobozok kavalkádja.

Tisztán tartás

Anyagánál fogva a műanyag dobozok nem igényelnek különösebb gondoskodást. Alkalmankénti portalanításuk, egy vizes kendővel való áttörlésük szükséges lehet, ám merevségük és strapabíró vázuknak köszönhetően nem elsőrendű törődést. Egyes műanyag ládák vagy dobozok extra réteggel vannak bevonva, mely lehetővé teszi, hogy ellenálljanak egyes savaknak, illetve ennek köszönhetően rendkívül jól bírják a hőingadozást.

Elemes rendszer

A legnépszerűbb műanyag dobozok általános és ipari felhasználásra egyaránt, a sokak által jól ismert MH dobozok, valamint az újabb és kedvezőbb áru BULL/K dobozok. Ezek nyitott frontoldallal, címketartó hellyel, hátsó rögzítő füllel kerültek kialakításra: a minél szélesebb felhasználhatóság érdekében.

A nyitott kialakításnak köszönhetően könnyedén hozzáférhetünk a bennük elhelyezett termékekhez, így raktárterületek és az áruházi polcok mellett kitűnően használhatóak otthonunkban, a kamrában, a garázsban, vagy akár a gyerekszobában is. 

Ezen dobozok másik fajtája, melynek nyíló oldala szintén praktikus elhelyezést és elrendezést tesz lehetővé. Az úgynevezett FOX dobozokat inkább szerelőműhelyekben, horgászkellékeknél láthatjuk leggyakrabban.

Tárolási igényeink függvényében választhatunk azonos magasságú dobozokat is, melyek további részekre, rekeszekre oszthatóak. Alkalmas lehet írószerek vagy hobbikellékek tárolására is.

Műanyag ládákkal az élet sokkal könnyebb

Kisebb elemek tárolása és rendszerezése mellett a műanyag ládákat felhasználhatjuk otthonunk számos egyéb területén is. A gyerekszoba, a dolgozószoba, mosókonyha és a fürdőszoba mellett akár nagyobb tárgyak, alkatrészek tárolására vagy növénytermesztésre is alkalmasak lehetnek. A műanyag kerti tároló ládák felhasználásának számos kreatív megoldása is lehet. Palántáinkat, évelő növényeinket vagy akár teleltetni szánt virágainkat is eltehetjük bennük, hogy amikor elérkezik az ideje, ismét teljes pompájukban díszítsék a kertünket, erkélyünket vagy teraszunkat.

Költözéskor, szállításkor szintén hatalmas segítséget jelenthetnek a műanyag ládák tetővel vagy anélkül is. Biztonságban és kompakt módon tudjuk eljuttatni a szükséges tárgyakat, felszereléseket, esetleg árukat a célállomásra. A műanyag szállító dobozok fogása és kivitele segítség számunkra az egyszerűbb és gyorsabb ki-be pakoláshoz. Egymásra pakolhatóságuk révén pedig helytakarékos megoldás költözésnél vagy az esetleges tárolásnál is egyaránt.

Megoldás – Teremtsen rendet otthonában!

Az otthoni rendszerezés és tárolás nem kell, hogy hogy hatalmas problémát jelentsen. Szinte már minden egyedi igénynek, hobbinak vagy munkafelszerelésnek találunk tároló dobozt, amivel megkönnyítjük magunk számára az otthoni rendet, tisztaságot és rendszerezést.

Amennyiben segítségre van szüksége vagy kérdése van termékeinkkel és azok felhasználhatósági területeivel kapcsolatban, keressen fel minket!

Webáruházunkból a nap 24 órájában adhat le ajánlatkérést vagy megrendelést, melyet raktárkészlet függvényében, akár más másnap kiszállítunk az ország bármely területére.