Műanyag termékek

Műanyag rekesz kisokos, avagy mit kell tudnod vásárlásnál?

Ha szeretnél rendet tartani magad körül vagy szállítani portékaidat otthon vagy a munkahelyeden, a műanyag rekeszek az elsők között vannak, akik a segítségedre sietnek. Különböző méretben, kialakítással és színben kaphatóak egészen a kisebb holmik tárolásától a nagyobbakig mindenben megoldást nyújtanak. Mivel vásárlóink között rendkívüli népszerűségnek örvend ezen termékcsoport mindig tartunk raktáron és mindig a legjobb minőségben hozzuk őket töretlenül évek óta. Így gyorsan, országszerte eljuttatjuk bárhova. Műanyag rekesz kisokos tesztünkből most kiderül mire érdemes figyelni vásárlásnál.

Kezdd UGP műanyag rekeszekkel!

Műanyag rekeszeink egytől egyig masszívak, rugalmasak és tartósak. Kifejezetten arra lettek tervezve, hogy hosszú-hosszú ideig ellenálljanak az időnek és a szélsőséges helyzeteknek egyaránt. Strapabíró, edzett alapanyagból készültek a mindenkori magas minőséget szem előtt tartva. Sav és lúgálló tulajdonságuk pedig csak tovább fokozza ezt. Összekapcsolásuk, illetve egymásba helyezésük könnyedén megoldható, így még helyet is tudunk spórolni velük. Szállításnál, több mint 50%-kal tudjuk csökkenteni ezáltal a felhasznált területet.

A nagy Rekesz-Teszt, mit tudhat még?

Megerősített perforált falú és aljú rekeszek lehetővé teszik, hogy a bennük tárolt áruk hosszú ideig frissek maradjanak. A szélsőséges időjárásnak vagy a különböző extrém környezeteknek is tökéletesen helytálló műanyag tárolók anyaga polipropilén vagy HDPE. Legalkalmasabb megoldás a szellőztetést igénylő termékek szállítására és raktározására. A két oldalon elhelyezett fülek segítségével könnyedén mozgathatóak egyik helyről a másikra. Továbbá fontos tudni, hogy elég tág hőmérséklettartományban használhatóak, hiszen- 30 °C-tól 45 °C-ig kiválóan helytállnak.

Milyen területeken hasznosítják a rekeszeket?

A műanyag rekeszeink elsődleges felhasználása a mezőgazdaságban történik. Különböző termények szüretjekor, betakarításakor vagy épp aratáskor. Ekkor ugyanis nagy szükség van a gyors és biztonságos tárolásra, szállításra és raktározásra. Ezenkívül előszeretettel használják még a kereskedelemben, élelmiszeriparban pl.: tej és húsipar, baromfi-feldolgozóiparban. Amennyiben könnyen megsérthető portékádat félted és szeretnéd biztonságban tudni annak szállításakor és tárolás közben egyaránt a legjobb helyen jársz nálunk. Az UGP Kft. műanyag webáruházában csak ilyen rekeszeket találsz, így ajánlatos szétnézned webáruházunkban! »»

Műanyag rekesszel egy életre lehet tervezni a környezettudatosság jegyében!

Az UGP műanyag rekeszek kivételes segítséget nyújtanak nem csupán a háztartásban, de munkahelyünkön is egyaránt. Számos termék szállítására és raktározására alkalmas ezt bizonyosan kijelenthetjük. Mivel nagyon hosszú ideig elkísérnek minket elég egyszer megvásárolni őket, csökkentve így a halmozást és védve a környezet. Ha esetleg elakadt a műanyag tárolók világában vagy segítségre lenne szüksége keresse tárolási szakértőinket! »»