5 érv a a Rozsdamentes acél polcrendszer mellett

Csavarmentes salgó polc

A multifunkcionális és előremutató munka legfőbb hozzávalói az innováció és technológia. Ez a kettő ismérv pontosan leképezhető a rozsdamentes inox polcrendszerünkben.

Webáruházunkban online elérhetőek, telephelyünkön pedig offline megtekinthetőek és megvásárolhatóak rozsdamentes acél polcrendszereink, amelyek teljes mértékben megfelelnek a HACCP élelmiszer-biztonsági szabványnak. Ezáltal biztonsággal használhatóak élelmiszeriparban, nagykonyhákon, vegyiparban, gyógyszeriparban, de már számtalan alkalommal biztosítottunk kínálatunkból börtönök számára is. Ideális megoldásként szolgálnak számtalan alkalmazási területen otthonunkban, szállodákban továbbá irodákban is egyaránt. Jöjjön az az 5 érv a rozsdamentes acél polcrendszereink mellett.

Sokszínűsége és praktikussága páratlan

Amikor meg szeretnék fogalmazni vásárlóinknak röviden és tömören, mi is az INOX polcrendszer pontosan, egyszerűen csak ennyit mondunk: a higiénikus tárolás és exkluzivitás násza. Megjelenésének köszönhetően a polcok speciális darabjai lehetnek akár üzleteknek, bemutatótermeknek és galériáknak is egyaránt. Felhasználásának csak képzeletünk szab határt.

Íme, jöjjenek a várva várt indokok, ami miatt mindenki mellette teszi le a voksát!

  1. Rozsdamentes acél, az időtálló alapanyag

Ezen megbízható alapanyag, a vas és a króm sikeres kombinációjából jön létre. Annak érdekében fejlesztették ki, hogy sikeresen ellenálljon a különböző korróziókat okozó környezeti hatásoknak. Amennyiben fontos szempont ön számára, hogy nyirkos, meleg vagy akár hideg környezetben is minőségvesztés nélkül helytálljon, akkor tökéletes megoldásként fog funkcionálni. Továbbá abban az esetben is, ha extra terhelésnek szeretné alávetni a rozsdamentes acél polcrendszernél nincs kitűnőbb választás. Pontosan ez az oka annak, hogy gyakran találkozhatunk vele különböző vendéglátóhelyeken is.

  1. Rozsdamentes acél környezetkímélő szerepe

Az említett tulajdonságainak köszönhetően rendkívül időtálló választásnak bizonyul, ha rozsdamentes nemesacél polcot vásárolunk így általa hozzájárulunk a fenntartható életvitelhez is, hiszen szinte egy életen át végig kísérhet minket. Elhasználódás után pedig teljes mértékig újra hasznosítható, és könnyen valami új készülhet belőle. Ugye milyen izgalmas?

  1. Óriási teherbírás – stramm kialakítás, bővíthetőséggel

Nagyobb súlyú áruk elhelyezése esetén, sem vall kudarcot a rozsdamentes polcrendszerünk, hiszen minden helyzetben tökéletesen helytáll és bátran terhelhető. A rozsdamentes polc magasság gyors megváltoztatásával minden elem könnyedén és fennakadás nélkül a helyére kerül. A rozsdamentes polcok méretei bármikor megváltoztathatóak és bővíthetőek és mindez szinte 1 percen belüli szereléssel elérhető bárki számára.

  1. Garanciális háttér, a megbízhatóság jegyében

A rozsdamentes acél salgó polcot 5 év garanciával és a legszigorúbb európai TÜV és CE minősítéssel biztosítjuk.

  1. Országos kiszállítás, rövid időn belül, érintésmentesen

Megrendeléstől számítva akár 1-3 munkanapos határidővel az ország egész területére kiszállítjuk a kiválasztott terméket. Kollégáink nagyon figyelnek a biztonságos, érintésmentes szállításra és kirakodásra.

A rozsdamentes polcrendszerek tervezésében vagy akár kivitelezésében is segítségére leszünk. Akár egyedi igény esetén is készséggel állunk rendelkezésedre. Vegye fel szakértőinkkel a kapcsolatot! »»