Milyen polcot válasszon garázsba, kamrába, pincébe?

UGP

Eltökélte, hogy hatékonyan kihasználja a helyet a házban?

Sok-sok fontos holmi gyűlik fel évek alatt minden család életében, amiktől nehezen válik meg. Inkább bővíti a család a tároló-kapacitást: új polcokat, szekrényeket szerez be, állványokkal, fali karokkal növeli a rakteret. Ha Ön is arra az elhatározásra jutott, hogy rendet tesz a pincében, kamrában vagy a garázsban, és polcokra, állványokra rendezi a sok fontosságot, akkor itt az ideje a megvalósításnak! A tavaszi nagytakarítások erre kiváló alkalmat szolgáltatnak. Ráadásul – lévén műszaki funkciókról – a legtöbb családban ez a családfőre hárul. Segítünk hát, hogy több szempontból is a lehető legjobb megoldást választhassa – a család elégedettségére.

Milyen szempontokat vegyen figyelembe akkor, amikor új állványokat / salgó polcokat keres?

Először is: mi szakembereinkkel együtt
salgó polc garázsba ábra 2 segítségére leszünk nem csak a kiválasztásban, de akár a polcok helységben történő kialakításában is! Fontos, hogy átgondolja az alábbi tényezőket – hiszen salgó polcokat, vagy fém állványokat hosszú távra vásárol.

 • A legolcsóbb megoldást keresi?

A legtöbbek elsődleges szempontja az ár és a várható költségek. Olyan ez ugyanis: bepolcozni egy kamrát, pincét vagy garázst, mintha a ház egyik helységét bútoroznánk be. Persze, ez is beruházás. A fémpolcok pedig jó, tartós, hosszútávra szóló beruházást jelentenek. Ami az árakat illeti, az UGP-nek egyik erőssége: a jó ár, az érték-arányos vásárlás.

 • Nem akar órákig polcot csavarozni?

Ki fogja összeállítani a salgó polcokat? Vajonsalgó polc kamrába ábra 2 igényel ez hozzáértést? Bonyolult vagy hosszú időt vesz igénybe, mire a fém állvány pakolásra készen összeáll? Ha nem akar órákig polcot csavarozni, akkor a csavarmentes salgó polcokat ajánljuk Önnek. Írásunk alján megtalálja ehhez az indokokat is.

 • A polc teherbírása miatt nem akar aggódni?

Vajon mennyire terhelhetőek a salgó állványok? Mit tehet rájuk? Mit bírnak el ezek a fém polcok?

 • Még ma hazavinné a polcot?

Fontos szempont még az is, hogy mennyire aktuális és mennyire sürgős a polcok beszerzése. Ha Ön épp ma ér rá, hogy foglalkozzon a pince, kamra vagy garázs rendezésével, és a polcok beállításával, akkor nincs mese: még ma szállíthatónak, hazavihetőnek kell lennie a salgó polcoknak.

 

Milyen salgó állványokat vagy fémpolcokat javaslunk Önnek?

A kis polcokhoz, melyek családi háza pincéjébe, garázsában, kamrájába készülnek, javasoljuk Önnek az akasztós salgó polcot (UGP S1 polc) mely rendkívül gyorsan összeállítható, a polcok egy perc alatt átszerelhetőek, többféle polcmélységben és polchosszban kialakíthatóak és raktárról akár még ma elvihetőek 5 év garanciával.

Miért érdemes a csavarmentes salgó polcokat választania?

 • A csavarmentes polcok olcsóbbak, mint a csavaros salgó polcok
 • Egyszerűen szerelhetőek, néhány perc alatt összeállíthatóak
 • Nagyobb a polcok teherbírása (130-640 kg/polc)
 • A polcszintek szabadon állíthatók (~15 másodperc)
 • Azonnal elvihetőek budaörsi üzletünkből
 • 5 év garanciát kap a csavarmentes salgó polcokra
 • Állandó raktárkészletünkről később is bármikor bővíthető az állványa
 • A polcok a legszigorúbb TÜV minősítéssel rendelkeznek
 • Ez Európai termék

Elképzelhető, hogy Ön korábban ismerte már a salgó polcokat, de csak azok csavaros polc verzióit. Mi előnyösebbnek tartjuk, és ezért a kisebb helyiségekben, családi házas használatra inkább az akasztós csavarmentes polcokat javasoljuk. Az összehasonlításból ki is derül, miért!

Csavaros salgó polc és akasztós (ún: csavarmentes) polc összehasonlítása

Csavarmentes salgó polc

Csavaros salgó polc

Rendelkezésre állás: készleten (ma elvihető!)

Rendelkezésre állás: 3-7 munkanap

Teherbírás: nagy (150 kg/polc-tól)

Teherbírás: kis és közepes (50-120 kg)

Polcszint állíthatósága: 33 mm-enként

Polcszint állíthatósága: 45 mm-enként

Garancia: 5 év

Garancia: 1 év

Felület: sendzimír horganyzott

Felület horganyzott vagy festett

Kiszállítás Budapestre: 24-48 órán belül

Kiszállítás Budapestre: 3-10 munkanap

Kiszállítás vidékre: 24-72 órán belülKiszállítás vidékre: 3-10 munkanap

Szerelés: egyeztetést követő tudunk árat adni adott feladatra.  Válasszon úgy, hogy minden igényét, minden szempontot figyelembe vesz! Ha szakértő segítségre van szüksége, forduljon munkatársainkhoz bizalommal! Segítjük választását is, de a szerelésben és a polcok, állványok felállításában is Ön mellett állunk!