Csavarmentes salgó polc

Háztartásban is bátran használjunk salgó polcokat!

A háztartási salgó polcok igazán hasznos és praktikus megoldást jelentenek otthonunkban, amelyeket számos helyiségben nyugodtan használhatunk. Különösen ajánljuk otthoni felhasználásra direkt erre a célra kifejlesztett polcrendszerünket, ami az UGP basic háztartási polc névre hallgat. Ezért csak bíztatni tudunk mindenkit arra, hogy a háztartásban is bátran használja salgó polcainkat! Kísérletező típusok előnyben! Háztartásban is bátran használjunk salgó polcokat, mutatjuk hol és milyen fajtát!

Hol használhatjuk az UGP basic háztartási salgó polcot?

1. Konyha – spájz
A konyha, illetve a hozzá tartozó mellékhelyiség például a speiz, kamra, tároló lehet az egyik legfontosabb hely, ahol a salgó polcok nagyon hasznosnak bizonyulnak. Az élelmiszerek, alapanyagok, fűszerek tárolásához és rendezéséhez gördülékenyen használhatjuk őket, így megteremtve a rendet otthonunkban. A háztartási salgó polc segítségével a konyha tárolórendszere is rendezetté és átláthatóvá válik, hiszen sokszor okoz fejetlenséget a különböző méretű és formájú edények, tárolók egymás fölé, mellé vagy alá helyezése.

2. Mosókonyha
Mint tudjuk minden nő álma (a gardróbon kívül) egy korszerű, jól felszerelt mosókonyha, mely egy modern családi otthon háztartási központjává válhat. Ez a helyszín is egy olyan terület a házon belül, ahol salgó polcokat érdemes használni. A polcok ebben az esetben a samponok, tusfürdők, törülközők, mosószerek vagy egyéb fürdőszobai kiegészítők tárolására szolgálnak. A különböző kosarak, boxok pedig lehetővé teszik a fürdőszobában használt elemek rendezett elhelyezését, ami nagyban hozzájárul a helyiség igényességéhez.

3. Gardrób
Kétségkívül minden nő álma egy gardróbszoba, óriási tükrökkel és tárolókkal.
A gardrób is tökéletesen ideális terület a háztartási salgó polcok elhelyezéséhez. A polcok segítségével a ruhák és cipők könnyen elérhetővé válnak, és lokálisan tárolhatjuk azokat a nagyobb kiegészítőket is, amelyeket nem tudunk a szekrénybe elszállásolni. Plusz tipp: ezen csavarmentes salgó polcokat hasonlóan használhatjuk azokon a helyeken is, ahol nincs elég tárolóhely a szekrényekben, például a lakás vagy a hálószoba folyosóján, vagy a bejáratánál rögtön.

4. Garázs
Kedves férfi társaink, álom garázs nem álom többé, mutatjuk, hogyan rendezzük be úgy, hogy az méltó maradjon hozzánk. Az UGP salgó polcai tökéletes megoldást nyújtanak a tárolásra a garázsban is, számos kiegészítőnkkel pedig praktikusan eltárolhatóak a legkülönbözőbb portékák is, például a gumiabroncsok.
Teszteltük, kíváncsi vagy rá? Nézd meg videónkat! »»

Otthoni salgó polcok előnyei

Az otthoni salgó polcok legfőbb előnyei közé tartozik a rugalmasság, a minőség és a tartósság. A polcok különféle méretben kaphatók így könnyen telepíthetők vagy elhelyezhetők bármely otthoni helyiségben. A salgó polcok idővel nem fakulnak ki, nem repednek el és nem rozsdásodnak, így hosszú élettartamra számolhatunk velük.

Összefoglalva, ha szeretnéd, hogy otthonod tiszta és rendezett benyomást keltsen a rohanó mindennapokban is, az UGP basic háztartási salgó polcok ideális megoldást jelentenek. Nem csak praktikusak, de egy segítőkész, minimalista kiegészítést is biztosítanak otthonunk számára. Szerintünk abszolút meg van itt is a maga bája.

Webáruházunkból a nap 24 órájában adhatsz le ajánlatkérést vagy megrendelést, melyet raktárkészlet függvényében, akár már másnap kiszállítunk az ország bármely területére. Kattints ide »»