UGP

Hol kapható salgó polc Budapesten?

A salgó polcok jelentős szerepet töltenek be szerte az országban és Budapesten is egyaránt, mint a város egyik leghasznosabb és legmegbízhatóbb tárolási megoldásai. Az UGP S1 csavarmentes salgó polcokat szinte minden iparágban előszeretettel használják így töretlen népszerűségnek örvendenek bárhol is legyenek helyileg. Még nem találtak nála hatékonyabb és rugalmasabb tárolási megoldást, magasan felülmúlják hagyományos, csavaros polc elődjeiket.

A csavarmentes salgó polcok már jóval professzionálisabb megoldást jelentenek, mint a hasonlóan tárolásra gyártott karton, műanyag vagy fa polcrendszerek. Stílszerűen fogalmazhatnánk úgyis, hogy elődeik hozzá képest rendkívül fapados változatot képviselnek. Velük szemben a salgó polcok legfőbb előnye, hogy sokkal időtállóbbak és strapabíróbbak, ezáltal jóval nagyobb teherbírásúak, és kevesebb karbantartást igényelnek.

Azon sem kell aggódni, hogy túl nagy helyet foglalnak el, hiszen az UGP salgó polcok számos kialakításban és rugalmas méretben fellelhetőek kínálatunkban, ezáltal bátran kijelenthetjük, hogy tér kihasználásuk a lehető legelőnyösebb jellemvonásaik egyike. Magassága, polc szintjei is könnyedén állíthatóak, így igazodva a rajta elhelyezhető tárgyakhoz, termékekhez. Mindemellett nagyobb méretű vagy nehezebb tárgyakat is könnyedén elhelyezhetünk rajtuk, hiszen a súlyokkal sem akad semmi problémájuk. A vásárlás során ezen paramétereket mindenképpen előre jeleznie kell munkatársainknak, hiszen ezek mentén állítjuk össze megfelelő polcrendszert az Ön számára. A salgó polcok, kialakítástól függően, akár 680 kg/polcszintig bírják a terhelést, így lehetővé teszik a valóban nehéznek minősülő tárgyak tárolását is.

Milyen üzletben, raktárban vagy helyiségben alkalmaznak salgó polcot?

A salgó polcok alkalmazása szinte bármilyen üzletben, raktárban vagy tárolóban megtalálható. Különösen népszerűek az élelmiszeripari szektorokban, gépiparban, vegyiparban, gyógyszeriparban és autóiparban, de számos más ágazatban is készségesen használják őket.

Melyik előnyét emelné ki?

Az egyik legnagyobb előnyük, hogy összeszerelés után a polcok mozgathatók, így könnyedén áthelyezhetők, ha a raktárban változások történnek.  Gondoljunk csak a raktárbővítésre. Soha senki nem látott még bizonyíthatóan jövőbe így 100%-os biztossággal nem tudjuk megjósolni azt sem, hogy a későbbiekben (akár 1 év múlva) mekkora mennyiségű áru raktározására lesz szükség. Véleményünk szerint a legprímább tulajdonsága polcainknak az az, hogy a későbbiekben könnyedén bővíthetőek és átszerelhetőek. A-ból B pontba gyorsan és egyszerűen mozgathatóak. Kell ennél több?

Összességében elmondhatjuk, hogy úgy, ahogyan az ország összes területén, a Budapesten eforgalmazott UGP salgó polcok is hatékony és praktikus tárolási megoldások, amelyekkel helytakarékosan és biztonságosan tárolhatjuk árucikkeinket. Akár munkahelyi akár otthoni felhasználásra keressük őket Pesten, mindenképpen a budaörsi UGP Raktártechnika Kft.-t ajánljuk.