Salgó polc

Fém salgó polcok: A hatékony raktározás kulcsa

Ha a raktárban a tárolás már olyannyira zűrzavaros, hogy több időt kell eltölteni a keresgéléssel, mint amennyi maximálisan indokolt lenne, akkor bizony felmerül az igény egy jól átlátható rendszerre. Termékeinkkel időt és pénzt takaríthat meg, és hatékonyabbá teheti a munkát, ami pénzügyileg is jócskán megtérülhet. Fém salgó polcok: A hatékony raktározás kulcsai. Hogyan? Mutatjuk!

Hogyan tegyünk rendet raktárunkban fém salgó polcokkal?

Az egyik legfontosabb szempont, hogy a tárolt áruk könnyen megközelíthetőek legyenek. Láttunk már olyan raktárakat, ahol számos dobozon és eszközön kellett átvágni magunkat, hogy végre elérjük a keresett terméket. Arról nem is beszélve, hogy a termékekből is több méret és típus szokott lenni, így ember legyen a talpán, aki egy káosz raktárban megtalálja rövid határidőn belül azt, amire éppen szüksége van. Ezenkívül nagyon fontos, hogy olyan polcokat és állványokat válasszunk, amelyek tökéletes alapjául szolgálnak a logisztikai folyamatoknak, legyen az emberi vagy gépi. Ha úgy döntöttél, hogy itt az idő létrehozni egy szervezett és rendszerezett raktárat, akkor a következőkre figyelj már a legelején:

1. Pontosan milyen termékeket szeretnél a salgó polcokon tárolni?

Fontos, hogy tudjuk a méretét, formáját és súlyát. Ez a 3 szempont nagyjából el is dönti, hogy milyen típusú polcot válasszunk.

2. Hogyan fogod mozgatni, pakolni az árut?

Kézi, gépi vagy vegyes kezelési mód. Fontos tudni, hogyan fog zajlani a komissiózás a raktárban nap, mint nap. Ha megválaszoljuk ezt a kérdést is, hatványozottan megkönnyítjük a raktárosok jövőbeli munkáját vele.

Mit lehet tudni egy laikusnak a raktárakba való salgó polcokról?

A fém salgó polcokat rendkívül erős acélból készítik, amelynek köszönhetően masszívak és jelentősen terhelhetőek.  A fém salgó polcoknak két fő típusa van: a csavaros és a csavarmentes. AZ UGP egyértelműen a legújabb generációs, modern csavarmentes salgó polcot ajánlja, hiszen a polcok könnyen és gyorsan összeszerelhetők, könnyebb szerkezetűek ám óriási teherbírással rendelkeznek, ellenben a csavaros polcokkal. Továbbá a csavaros polcok szerelése rendkívül idő -és munkaigényes. Minek bajlódni, ha egyszerűen is megoldható?

Fém salgó polcok: A hatékony raktározás kulcsa

Raktárak sztárja: a Csavarmentes

  • terhelhetősége hatalmas: 145-650 kg/polc
  • többféle polc mélység és polc hossz
  • könnyen tisztán tartható, higiénikus megoldás
  • variálható és bővíthető
  • akár azonnal raktárról elvihető
  • 5 év garancia

Hogyan bővíthetőek a csavarmentes salgó polcok a raktárban?

Műanyag polc paneles salgó polc

Fém polcaink kérhetőek műanyag betéttel is, melyek élelmiszeripari minősítéssel rendelkeznek. Így, ha hűtőházi vagy egyéb érzékenyebb termék tárolására van szükség könnyedén megoldható a lehető leghigiénikusabb formában. Az anyaguk tartós, könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek és a korróziónak. A műanyag polcpanelek könnyen telepíthetők, és különféle méretű és vastagságú panelekből állnak, amelyek jól kombinálhatóak a salgó polcokkal.

Gumiabroncs tartó a salgó polcokhoz

Kedvenc kiegészítőnk az autógumik professzionális tárolásához egy tökéletes és helytakarékos megoldást nyújt. Semmi másra nincs szükség, mint az UGP S1 polcba egy gumiabroncs tartó gerendára. Ebben az esetben a polc mélysége 400 mm kell, hogy legyen és a gumiabroncs tartó gerenda hossza pedig 1200 mm, amire 4 db gumi, azaz egy komplett szett helyezhető fel. Szuper megoldás otthonra vagy akár raktárunkba is!

Polcosztó

Amennyiben olyan termékeket tárolunk, amelyeket szeretnénk egymástól elszeparálni ezt könnyedén megtehetjük a polcosztó segítségével.

Címketartó

Ha szeretnék beazonosítani a termékeket, a gerendára könnyen felhelyezhető címketartó kiegészítőnk tökéletes megoldásként funkcionál.

Hátfal és oldalfal

Ha szeretnék lefedni a polcrendszerünk oldalait csupán egy hátfallemezre van szükségünk és már készen is vagyunk.

A fentieken kívül még számos kiegészítő kapható webáruházunkban salgó polcainkhoz. Nézd meg őket most! »»

Bonyolultabb a helyzet? Segítünk! Keresd salgó polc szakértőinket itt! »»