Gumiabroncs tároló állvány otthon

UGP
gumiabroncs tároló

Garázsában, pincéjében, tárolójában keresi a megfelelő helyet gumiabroncsai vagy kerekei számára?

A gumiabroncsok tárolásában azt a szempontot is fontos észben tartani, hogy a megfelelő tárolás hozzájárul az élettartamukhoz. Minél szakszerűbb a tárolásuk, annál tartósabban szolgálják Önt gumijai. A gumiabroncsok átlagos élettartama 5-7 év, és áraik igen borsosak, így nem mindegy, mennyire biztosít nekik Ön megfelelő helyet. A gumis szakemberek és gyártók azt tartják, hogy célszerűbb a gumikat állítva tárolni, mint fektetve. Ha ugyanis egymáson fektetve tárolja azokat, akkor a súlyaik folyamatos terhelést jelentenek az alsóbbakra. Ezzel a gumi használódik még akkor is, amikor épp nem is pörög az autója alatt. Szükséges egy helytakarékos, korszerű és olcsó megoldás, mely gumijai állagát is óvja? Az UGP salgó polcok a gumiabroncsok vagy akár a kerekek (felnik esetén is) korszerű megoldást kínálnak Önnek. Gumiabroncs tároló állványok gyorsan és könnyen összeszerelhetőek, tartósak, stabilak, strapabíróak. A kiegészítőik között talál kifejezetten olyan elemet, mely a gumiabroncsok tárolását és annak kényelmét szolgálja. Válasszon 400 mm mély polckeretet, és ahhoz 2 db polctartó gerendát is! Hogyan számoljon a salgó polc méreteivel, ha a gumiabroncsokat szakszerűen szeretné tárolni? 4 db gumiabroncs egymás mellé állítva kb: 1200 mm hosszú polcot igényel. A salgó polc szélessége tehát legyen ennyi, 1200 mm. Ez elég lesz – és kényelmes is – a 4 gumihoz vagy kerékhez – szélességében. Milyen magas legyen a gumiabroncs tároló állvány? Számoljon fél méterrel – 500 mm-vel a polcok magasságát illetően. Szerencsére a csavarmentes salgó polcok 33 mm-ként állíthatóak, így könnyedén illesztheti a szükséges mérethez a polcait.

Gumiabroncs tároló állvány otthonra az UGP budaörsi raktárából azonnal elvihetők!

Ha Ön már most azonnal vagy minél hamarabb szeretné gumiabroncsait biztonságban tudnia, akkor ez még ma meg is oldható. Miért válassza egyébként is a csavarmentes salgó polcokat a gumiabroncsai tárolásához? A polc, amin gumiabroncsok szeretne tárolni, legyen erős, stabil, strapabíró, legyen variálható, legyen tartós és legyen olcsón és akár azonnal beszerezhető. UGP S1 csavarmentes salgó polcok – a gumiabroncs tároláshoz szükséges kiegészítő elemeikkel – ezeknek a követelményeknek meg is felelnek.

  • Gumiabroncs tároló állványok kiváló ár-érték arányt képviselnek, olcsóak.
  • Egyszerűen és gyorsan néhány perc alatt összeállíthatóak. Nem igényelnek szerszámokat vagy műszaki szakértelmet sem.
  • Gumiabroncs tároló állványoknak nagy a teherbírásuk, akár 130-640 kg/polc terhelést is elbírnak.
  • Polcszintek szabadon állíthatók 33 cm-nként.
  • Kiválasztott UGP S1 csavarmentes salgó polcok akár azonnal elvihetőek budaörsi üzletünkből.
  • 5 év garanciát biztosítunk a gumiabroncs tároló állványokra.
  • Állandó raktárkészletünkről később is bármikor bővíthető az állványa. Budaörsi raktárunkban minden azonnal rendelkezésre áll.
  • Gumiabroncs tároló állványok magas minőségűek, szigorú minőségi követelmények szerinti tanúsítványokkal rendelkeznek.

Tájékozódjon részletesen a Gumiabroncs tároló állvány polcról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!