Fém gardrób polcok olcsón, gyorsan

UGP

Elkélne néhány új polc a gardróbban? Egyre gyarapszik a ruha, az akasztós, a hajtogatós, a vállfás, és nincs hová tenni őket?

A fém gardrób polcok egyre népszerűbbek! Könnyen és azonnal beszerezhetők, rendkívül tartósak és strapabíróak, és az áruk is kedvező. Ráadásul a salgó polcok egyre trendibbek is! Ma már lakberendezői fotókon is gyakran köszön vissza az a stílus, amikor fém gardrób polcok alkotják a gardrób, vagy akár a nappali polcait.

Mivel adnak többet a fém salgó polcok a gardróbhoz, mint más megoldások?

ruhaakaszto-1Csavarmentes salgó polcok nagyszerűsége tulajdonképpen egyszerűségükben rejlik. Fém gardrób polcok nagyon könnyen összeszerelhetőek, variálhatóak, állíthatóak, miközben tartósak és strapabíróak az. A polcozási lehetőségek közül pedig ez a megoldás a leggyorsabban beszerezhető és talán a legolcsóbb is. Kell ettől több előny? Fém gardrób polcok nagyon korszerű technológiát képviselnek. Az elődjeikkel, a csavaros verziókkal szemben, ezekhez nem tartoznak csavarok. Stabilitásuk mégis jelentősen jobb. Összeszerelésüket nem bonyolítja semmilyen műszaki igény. Fém polcaik variálhatósága pedig épp ennek a csavarmentességnek köszönhetően lényegesen szélesebb. Ön csak belép a gardróbba és tökéletesen át tudja tekinteni ruhatárát. Fém gardrób polcok állványain bármit tárolhat. Ha gardróbját szeretne bepolcozni vele, akkor is tökéletes, áttekinthető megoldáshoz jut általuk. Nem kell keresgetnie kedvenc ruháit, a salgó polcok kifejezetten támogatják a megfelelő öltözékének kiválasztását nap, mint nap. Csavarmentes salgó polcok jól terhelhetőek, a polcmagasságuk 33 mm-enként állítható, és kifejezetten léteznek a vállfás termékekhez igazodó salgó polc kiegészítők, melyekkel speciális megoldásokat kap a gardróbja rendbe tételéhez, és amelyek fokozzák az Ön kényelmét. A polcok ára is fontos? Többféle polc megoldásokat vetettünk az ár szempontjából vizsgálat alá, és egyértelmű a tapasztalatunk. A polcozási módok közül talán a fapolcok a legesztétikusabbak, de a legolcsóbbak és legtartósabbak mégis a fémpolcok. Ha összevetjük a polcok hasznait és várható élettartamát – és variábilis lehetőségeit például a fapolcokkal – akkor azt látjuk, ár-értékarányban a csavarmentes salgó polcok elviszik a pálmát.

Miért viszik el a pálmát a fém gardrób polcok vagyis a csavarmentes salgó polcok?

  • Ahogy ezt már kifejtettük, az első ilyen szempont az ár kérdése. Olcsók.
  • Nagy a csavarmentes salgó polcok terhelhetősége. Elbírnak akár: 145-640 kg/polc súlyt is, bár egy gardróbban ekkora terhelésnek általában nem szoktak kitéve lenni.
  • Fém polcszintek állíthatóak 33 mm-enként, ezzel fokozható a variálhatóságuk annak fényében, ahogyan a gadróbban gyűlnek a ruhák.
  • UGP a csavarmentes salgó polcokra 5 év garanciát biztosít.
  • Felületük: sendzimír horganyzott, minőségi, tartós anyag, magas szintű minőségi tanúsítványokkal rendelkezik.
  • Csavarmentes UGP S1 salgó polcok folyamatosan fellelhetők készleten, így akár azonnal el is viheti a kiválasztott elemeket.
  • Kérése szerint ki is szállítjuk a salgó polcokat. Budapestre: 24-48 órán belül, vidékre: 24-72 órán belül.
  • Kérheti összeszerelésüket is, erről a vásárláskor egyeztessen kollégáinkkal.

Hogyan szerezheti be a fém gardrób polcokat a gadróbjához? Mérje le a gardrób helységet! Fontos a helység szélte-hossza és magassága is, mert lehetősége van faltól falig, és plafonig bepolcozni is.


Tájékozódjon részletesen a Fém gardrób polcokról. A legjobb azonban az, ha munkatársaink segítségét kéri a céljai, igényei, és a bepolcozható helyiség méreteinek megadásával! A legjobb megoldásokat személyre szabottan kapja! Munkatársaink a legjobb megoldást állítják össze Önnek! Kérje ajánlatunkat, szakértőink segítségét már most!