Cipősdoboz akció az UGP Raktártechnika Kft.-nél

UGP

Az UGP Raktártechnika Kft. csatlakozik a Baptista Szeretetszolgálat 2019-es Cipősdoboz akciójához.

Az akció célja a nehézsorsú gyermekek karácsonyának szebbé tétele. A Szolgálat országosan számos gyűjtőponton várja az adományokat.
Cégünk dolgozói is hozzájárulnak adományaikkal ehhez a nemes célhoz. Közös döntés alapján idén tematikus ajándékok kerültek a dobozokba. Elsősorban olyan eszközök, melyek készséget, kreativitást fejlesztenek. Így szép számmal gyűltek össze színes ceruzák, filctollak, zsírkréták, festékek, füzetek. Gyűjtöttünk még társasjátékokat is, melyek a készségfejlesztés mellett testvéreknek, családoknak szereznek örömteli órákat.
A csomagokat kollégáink maguk, családjukkal közösen állították össze, bevonva a gyerekeket is, hadd érezzék ők is, hogy „jónak lenni jó”.

A megtöltött dobozokat munkatársainkkal közösen csomagoltuk be egy együtt töltött hangulatos délutánon, ami csapatépítésnek is jó volt.

Az UGP Raktártechnika Kft. nem először vesz részt jótékony megmozdulásban, de a Cipősdoboz akció az első olyan lehetőség, amelyben a dolgozóink személyes segítségükkel, saját ajándékaikkal is hozzájárulhatnak a nemes célhoz.