Bárcsak több helyünk lenne a garázsban

Csavarmentes salgó polc

Bárcsak több helyünk lenne a garázsban!

Karácsonyra készülve, a nagytakarításkor azonban biztosan azt kívánjuk, hogy de jó lenne több tárolóhely. Rendben könnyebb takarítani, aztán pedig a tisztaságot megtartani.
Ilyenkor hajlamosak vagyunk az elöl lévő holmikat gyorsan bedugni valahová, ahol nem látszanak, vagy éppen a garázsba száműzzük őket. Ez első pillanatban tűnik csak jó megoldásnak, ám ha valamit meg kell keresni, vagy új holminak kell helyet találnunk, újra csak a fejünket vakarhatjuk.
Elsősorban szelektálnunk kell, majd megállni, hogy ne kerüljenek újabb, felesleges holmik a lakásunkba. Ha ezen a lépésen már túl vagyunk, akkor jöhet a tárolás kérdése. Lakáson belül adottak a gardróbok, szekrények, fiókok,

… no de mit kezdjünk a garázzsal?

A garázsban változatos méretű és formájú tárgyakat kell tárolnunk úgy, hogy elhelyezésük biztonságos legyen és könnyen hozzájuk is férjünk. Helyet kell találnunk a nyári/téli gumiknak, a kerékpároknak, szerszámoknak, kerti eszközöknek, ládáknak, a gyerekek homokozó játékainak, labdáinak, virágcserepeknek és virágföldnek.

Az UGP Raktártechnika Kft. termékkínálatában megoldást találhat mindezek praktikus elhelyezésére. A könnyen összeszerelhető UGP S1 csavarmentes polcokon tárolhatók a kisebb-nagyobb tárgyak.
Speciális tárolási megoldásokat is kínálunk: az UGP S1 gumiabroncs tárolót, UGP műanyag dobozokat és ládákat a szerszámok, csavarok elhelyezésére.

UGP tárolási megoldások – stresszmentesebb élet

Az átlátható tárolással megakadályozható, hogy évek alatt felesleges holmik halmozódjanak fel, így mindig lesz elegendő helyünk. Jól szervezett tárolás mellett könnyebb rendet tartani és takarítani is, ami jelentős stressztől szabadít meg bennünket. Nem kell többé nagy levegőt venni egy garázstakarítás előtt, hiszen nem kell átláthatatlan kupacokon átküzdeni magunkat.
Sőt még a karácsonyi készülődés egyik legstresszesebb részét, a karácsonyfatalp megkeresését is megúszhatjuk, hiszen egy pillanat alatt megtaláljuk rendezett garázsunkban.
Azt is megfigyelték már sokan, hogy a fenyőfáról leszedett karácsonyfadíszek sosem férnek vissza ugyanannyi dobozba, mindig lesz eggyel több. Sebaj, az UGP polcain ennek is találunk majd helyet az ünnepek végén.
Békés, stresszmentes karácsonyt kíván az UGP Raktártechnika Kft.